If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Navi integrat in bord, unul din putinele motive care sa ma gindesc la un S2.
Fara menavrus sau alt soft navi + harti gratis ma vor pierde de client, astia de la Reno.
La cit cer acum pe un S2 sint si alte optiuni de luat in seama.
Project Menavrus soon come to a new level!
We are planning a small re-branding (the new brand will be called Men @ co and integrate all products of our team)
Organization of technical support with as quickly as possible to get a reaction, and phone support
New features and development.
Menavrus - a platform for running third-party software, and not for piracy. This is our official position.
Therefore, we are now working hard to ensure you not only free 7ways, but also the opportunity to purchase licensed software "Navitel"!
Ce tipuri de fisiere stie sa citeasca IGO-ul stock al navigatiei?
Asa arata la mine structura IGO-ului stock aflata pe StorageCard4/NNG/Content (nume poza: "2014q1")
In MAP si POI am .fbl-urile si .poi-urile originale Romania+Bulgaria 2013 Q4 pe care le-am obtinut in urma update-ului gratuit in cele 90 de zile de la achizitia masinii (nume poza: "fbl")
Vreau sa adaug hartile 2014 Q1 pentru cateva tari, nu toate si am cateva intrebari:
Din folderul MAP care contine 2013 Q4 pastrez Basemap.fbl si sterg restul (Bulgaria .flb si .fbl.md5 si Romania .fbl si .fbl.md5)? Sau sterg tot, inclusiv basemap.fbl?
Din folderul POI sterg tot (nume poza: "POI") ?
Asa arata pachetul 2014 Q1 pe care il am (nume poza:"radacina"):
Map (.fbl) si Poi (.poi) ii clar unde le copiez in memoria navigatiei.
Iar acum revin cu intrebarea initiala: ce tipuri de fisiere stie sa citeasca Igo-ul stock?
Stie sa citeasca si restul de fisiere pe care le am (fda, fpa, fsp si hnr)? Daca da, unde le copiez? Tot in folderul MAP?
Am facut backup la tot StorageCard4, sa fie in caz de ceva.
Bun, deci nu sterg .fbl.md5 si .poi.md5 de la hartile si poi-urile originale ale Romaniei si Bulgariei. Le las acolo pe viata, da? In schimb pot sa sterg hartile .fbl si poi-urile .poi propriu-zise ale Romaniei si Bulgariei 2013 Q4 ca sa pun hartile si poi-urile noi 2014 Q1, da? Pastrez toate md5-urile si le folosesc impreuna cu hartile si poi-urile noi, da?
Basemap-ul meu este 2013.06 [130612]. Poti sa-mi trimiti altul mai nou?
Pur si simplu redenumesc fisierele .fbl, .fda, .fpa, .fsp, .hnr la fel ca in poza si le copiez in folderul content/map, iar fisierele .poi le redenumesc ca in poza si le pui in folderul poi, da? Altceva nu mai trebuie facut, nu?
Am mai lucrat cu Igo, dar pe telefon si acolo daca gresesc ceva n-are ce sa se intample, in schimb la MediaNav ii alta treaba si am vrut sa fiu sigur ca este bine ceea ce fac.
Postez aici ca poate ma ajuta un "cunoscator in ale GPS-ului" vreau sa pun pe masina o tableta de 7" cu GPS (la un pret modic 400lei si ceva - sunt mai multe modele pe piata) ea va fi folosita mai mult pe GPS (prioritate are GPS), urmeaza multimedia (muzica filme jocuri - in cazul cand se plictiseste copilul sa am o alternativa), vreau sa o prind cu un suport in zona unde trebuia sa fie MediaNav-ul sau pe tetiera, cei care au folosit o tableta pe post de GPS ce spun? cum este in comparatie cu un GPS dedicat (tot low cost - 200-300lei)? merita? Sa ma orientez spre un GPS sau o tableta? Multumesc.
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Asta vreau si eu pe L1 la mine, am gasit o varianta sa agat de fatada centrala un suport de tableta 7" ( cumva sta in fata RCD, dar nu e problema, comenzile RCD sint pe volan ), am gasit un GPS ( Win CE ) de 7 " fara harti si o tableta tot de 7" ( Android 4.2 ) Utok ( 200 lei ) acum nu prea stiu care sa o iau, GPS WinCE cu care ma descurc sau jaful ala de tableta ( GPS e mai scump ), am dubii ...
Voi ce ziceti ?
am postat aici, pentru ca aici se aduna "meseriasii", daca am deranjat, scuze, ma duc cu discutia pe un forum de specialitate (soft.., gsm...), sunt sigur si alte solutii ....
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment