Nu am vesti inca. Am sunat ieri la vocea clientului, si mi-au promis raspuns in 24 de ore. Mai au o ora la dispozitie.
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by nichita2009 View Postbudaipmihai .... ai PM cu vesti .. o sa iei calea unui alt dealer ...
Raman dator cu o bere la prima intalnire !
Comment
-
Nu s-a rezolvat. Am sunat la vocea clientului acum o caruta de vreme si mi s-a promis un raspuns in 24 de ore. Ieri am sunat iar, si iar mi s-a promis iar un raspuns in 24 de ore. Si, surprirza - Iar nu m-au sunat. Ii mai las 2-3 zile si ii sun iar. La un moment dat sper sa primesc un raspuns.
Comment
-
Originally posted by budaipmihai View PostAm vorbit azi cum prietenul meu de la Nesti, care din pacate e pe mecanca. Imi da vesti maine daca se poate rezolva si cum. Am inteles ca nu au oamenii pregatire pentru suport tehnic la asa ceva, fiind noi. Va tin la curent. Asta e, am comis-o.
Oricum, am inteles ca "de rezolvat se rezolva".
Originally posted by epuref View PostAre la optiuni un buton care se refera la revenirea setarilor din fabrica dai pe el si reia apoi actualizarea softului
Comment
-
Originally posted by budaipmihai View PostNu s-a rezolvat. Am sunat la vocea clientului acum o caruta de vreme si mi s-a promis un raspuns in 24 de ore. Ieri am sunat iar, si iar mi s-a promis iar un raspuns in 24 de ore. Si, surprirza - Iar nu m-au sunat. Ii mai las 2-3 zile si ii sun iar. La un moment dat sper sa primesc un raspuns.
Am si eu o problema asemanatoare. Am mers in service cu o problema la media nav legata de update, drept pt. care cei de la dacia au recurs la "resoftare prin update". In urma "resoftarii" unitatea multimedia a cerut codul de securitate, numai ca, codul initial nu mai functioneaza, nu-l recunoaste. Au cautat codul dupa VIN si era acelasi cu cel care era mentionat pe factura de achizitie, cod care a functionat in trecut. Dupa fiecare introducere gresita se marea perioada de asteptare pt. a=l putea introduce din nou...cand s-a ajuns la 32 min de asteptare "meseriasii" de la service s-au lasat pagubasi si au facut o noua sesizare la fabrica. Acum, de fiecare data, cand ma urc in masina bag un cod nou ... poate nimeresc unul sa mearga. Raspunsul celor de la dacia a ca si al celor de la service..."Va sunam noi, poate dura si 2 sapt".
Comment
-
cand ma urc in masina bag un cod nou ... poate nimeresc unul sa mearga. Raspunsul celor de la dacia a ca si al celor de la service..."Va sunam noi, poate dura si 2 sapt".
mentalitate tipic romaneasca, auzi dc sa il schimbe daca se poate sa nu il schimbe
Comment
Comment