Care in ele.... mena.... nu merge
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by mstamate View PostTelefoanele ambele sunt cu Android, da.
Ciudat e ca numere care sunt in agenda telefonului nu se regasesc si in cea a a MediaNav - aici apare ca suna numar necunoscut sau,daca vreau sa sun eu - nu exista in agenda si basta. Why?
In alta orinde de idei, lista de apeluri la mine nu o incarca deloc pentru ca folosesc un dual sim si probabil nu stie cum sa o ia.Last edited by dangun03; 13 November 2014, 11:41.
Comment
-
Mai degraba îi dai email lui Alexander
copy - paste
Am făcut o cerere de pe site-ul [url]www.menaco.by
Răspuns
Pentru Renault Duster (Media Nav-) gama de cost minim de la $ 90. Statele Unite ale Americii, la rata de Banca Națională a Belarus. Costul de livrare include o licență Menaka sistem de navigație, sistem de navigare Șapte Drumuri, pachet de cărți de a alege dintr-o țară, un player video, capacitatea de a conecta un aparat de fotografiat retrovizoare.
Când auto-instalarea persoane fizice această sumă se reduce cu 15 $ SUA.
Dacă este necesar, instalați alte sisteme de navigație (Navitel Navigator + 30 dolari) sau hărți de navigație din alte țări (pentru fiecare țară + 5 dolari) această sumă crește.
Dumnezeule, nu merg pe forum de jumătate de zi, dar aici deja scris o pagină întreagă. Deci, în cele din urmă politică pe discount Club - membrii clubului, mi-a scris în PM și specificați numărul de carduri de club primi 15 dolari markdowns instalare on-line. În acest moment se dovedește 75-15 = 60 dolari Încă o dată, unii utilizatori același sprijin nu este complet necesar. Dar unii trimite email-uri 2-3 cer link-uri către hărți Google în 5 minute. A fost distractiv și răcoros până când veți obține zeci de e-mailuri pe zi!Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostAgenda se sincronizează o singură dată, la împerechere, și se salvează pe una din partiții.
La conectările ulterioare se actualizează numai lista de apeluri, nu și agenda!
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Comment
Comment