Originally posted by M.FLORIN
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Update-ul/Actualizarea sistemului e gratuită, actualizarea hărților e gratis o singură dată în maxim 90 de zile de la primul fix GPS, apoi e pe bani 49euro RO /119euro EU înmulțesti cu 4 dacă vrei hărțile la zi.
Ultima versiune de fw e 4.0.3
Ultima versiune de hărti Here 2014Q2.
Pentru detalii primul post din acest topicPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
salut
mie numi functioneaza telefonul,se conecteaza prin blutut,ramane conectat pot suna ,pot fi sunat dar nici nu sunt auzit si nici nu aud ce mi se zice,la prima tentativa de al conecta cu telefonul auzeam ce mi se zice dar nu eream auzit,acum nici nu aud nici nu sunt auzit,are cineva cunostinta ce pot face sa rezolv problema
Comment
-
Când ai ridicat mașina, ai făcut o probă la sistemul bluetooth - împerechere, apel și streaming media? Dacă DA, atunci problema e la (setările) telefonul tău.
Încearcă (împerechere, apelare și streaming media) și cu alte telefoane, dacă problema persistă e de garanție.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
medianav ialia
Buna seara ,Sper sa ma pota ajuta si pe mine cineva.
Am vazut o postare asemanatoare cu am mea dar nu am vazut finalitatea asa ca revin.Am achizitionat un sistem Medianav in urma cu doua saptamani si aceeasi situatie nu am dicat 3sau 4 harti printre care si Italia numai Romania nu.Intrbarea mea este daca achizitionez acst menavrus pot rezolva problema cu harta romaniei?Si inca ceva,ma puteti ajuta si cu schita de montaj ?,nu stiu unde sa conectez microfonul
Comment
-
Pe un astra g
Din cate am observat am ver.4.02
ca nu prea am apucat sa il butonez ,am de furca cu modificarea consolei
Am la el doar antena gps si mufa din spate pentru conectare iso
Nu ma ajuta si pe mine nimeni?
Comment
Comment