Originally posted by dl_dr25
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Internetul o fi gratis dar nu e peste tot(de ex. roaming) iar acoperirea nu e niciodată 100% (de ex. la cuca măcăii)
E vorba de implementarea BT în android(de ex.): telefonul merge ok, update apoi BT deconecta la 2sec apoi reconecta, rezolvat prin downgrade și/sau alt upgrade
Nu comunicarea Medianav <=> telefon e problema ci modul în care softul telefonului gestionează BT-ul.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Speedcams* sunt pentru a merge cu viteză constantă, nu cu viteză mare
*orice punct în care a fost/este
-radar fix
-radar mobil
-control în trafic poliție/rar/icstr
-camere rovinietă (asta așa ca să fie)
-camere supraveghere trafic (în București aporape toate intersecțiile )Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Nu inteleg ce sunteti atat de deranjati ca foloseste lumea waze, sa puna Dacia o aplicatie asemanatoare(gratis) pe medianav si nu mai folosim altceva.Faptul ca folosim aceasta aplicatie nu inseamna neaparat ca mergem neregulamentar, ci practic, prefer sa stiu ca in fata este o groapa periculoasa, un politist sau un ambuteiaj chiar daca nu garanteaza nimeni ca
informatiile sunt 100% adevarate. As fi de acord sa dau o suma decenta in plus doar sa am waze pe medianav, indiferent prin ce metoda dar sa nu fiu nevoit sa mai scot bani din buzunar pt update-uri viitoare.
Comment
-
Întotdeauna offline e mai bun ca online(fără wazeri pe traseu informațiile sunt zero) - asta e idea. O mare parte din ambuteiajele din București sunt cauzate de waze și wazeri, e de ajuns să trează un wazer pe o straduță liberă că se va transforma în bulevard pentru restul hoardelor.
Ieftin(gratis) și bun nu se poate - întotdeauna vei avea un compromis de făcut.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Pe Waze de la 5min la max 2 zile
1. Schimbari limitari viteza.
2. Schimbari de sens.
3. Blocari de strazi pt diverse evenimente.
4. Posibile gropi , accidente
5. Estimare timp ( timp real ) de a ajunge la o intanire.
+ multe altele.
Toate astea sunt bune pt zonele foarte circulare si bate navi la scor de "maidan".
Medianav merita pt frumusete, combinatie camera, navigare muzica si momentan atat il vad eu.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostApropo de MediaNav, in colțul din stânga sus, ecranul meu se mișcă, la apăsare se simte cum se afunda 1-2mm, și nu nu e doar impresia mea, testat in toate 4 colțurile, se si aude când revine pe pozitie, asa e si la voi? E motiv de unitate nouă pe garanție?
sigpic
Comment
Comment