Am deschis acest thread pentru a putea discuta numai despre navigatia cu care vine noul logan, cea de la LG. Probleme, pareri, alternative, up-date-uri, si orice altceva legat de aceasta.
Am hotarat sa-l deschid pentru ca vreau sa va cer un sfat celor ce o aveti, si sa avem astfel un thread numai pe acest subiect.
Am incercat sa fac up-date la soft, si am dat cu mucii in fasole.
In carte scrie asa -
1. Se instaleaza aplicatia de la www.dacia.naviextras.com/toolbox.
Facut.
2. Citez din aplicatie:
select "NAVI" menu
select "Map Update" menu(when necessary, access this menu selecting the right arrow from previous screen)
select "Options" menu
select "Update" on the pop-up
select "Yes" to start collecting device information on the USB stick
Zis si facut. Dar in momentul in care dau options, navigatia imi arata "update in progress", fara a se atinge se stick.
Ce sa inteleg, ca nu pot face update-uri ?
In rest, impresii - se aude dupa parerea mea mai mult decat decent cu boxele stock, navigatia, dupa 3 zile de folosire, m-a dus bine de fiecare data, deci per total ultumit. M-am acomodat bine cu IGo, si o sa dureze o leaca sa ma invat cu asta, dar asta e.
O singura chestie nasoala - in momentul in care merg pe navigatie si sunt nevoit sa vorbesc la telefon, ecranul nu poate fi comutat inapoi pe navi. Ramane pe apelul telefonic. Abia dupa ce inchid telefonul pot sa vad pe unde sa o iau.
Presimt ca o sa avem multe de discutat, asa ca va astept. Rugamintea e sa ramanem on-topic.
Am hotarat sa-l deschid pentru ca vreau sa va cer un sfat celor ce o aveti, si sa avem astfel un thread numai pe acest subiect.
Am incercat sa fac up-date la soft, si am dat cu mucii in fasole.
In carte scrie asa -
1. Se instaleaza aplicatia de la www.dacia.naviextras.com/toolbox.
Facut.
2. Citez din aplicatie:
select "NAVI" menu
select "Map Update" menu(when necessary, access this menu selecting the right arrow from previous screen)
select "Options" menu
select "Update" on the pop-up
select "Yes" to start collecting device information on the USB stick
Zis si facut. Dar in momentul in care dau options, navigatia imi arata "update in progress", fara a se atinge se stick.
Ce sa inteleg, ca nu pot face update-uri ?
In rest, impresii - se aude dupa parerea mea mai mult decat decent cu boxele stock, navigatia, dupa 3 zile de folosire, m-a dus bine de fiecare data, deci per total ultumit. M-am acomodat bine cu IGo, si o sa dureze o leaca sa ma invat cu asta, dar asta e.
O singura chestie nasoala - in momentul in care merg pe navigatie si sunt nevoit sa vorbesc la telefon, ecranul nu poate fi comutat inapoi pe navi. Ramane pe apelul telefonic. Abia dupa ce inchid telefonul pot sa vad pe unde sa o iau.
Presimt ca o sa avem multe de discutat, asa ca va astept. Rugamintea e sa ramanem on-topic.
Comment