Motor Logan 2 (1.5 DCi) Vs. Logan 1 (1.5 DCi))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Costi-bc: da e o îmbunătăţire faţă de dci-ul vechi.

Comment

• Da este k9k-892, s-a pus pe logan din mai 2010 pana la Logan 2. Vine in 2 variante "75" si "90"cp.
      http://renault-repairs.com/renault-1-5dci-k9k-engine-overview/
      Last edited by proteinman; 21 June 2017, 23:48.

Comment

• Eu stiam ca loganul ph2 dupa 2012 au cam aceleas motorizari ca si cele dupa 2014 adica euro5, bine asta pana acum cand a aparut noul model, inclusiv cutia. Din ce observ la consum nu sunt mari diferente fata de euro 4 al meu de 63kw, a mea daca ma mentin pana in 140km/h autostrada si oras prin bucuresti, consuma undeva la 5,5-5,6l/100km real, pe bord mai mult 4.8l/100 nu am niciodata... Anul viitor ma gandesc la un update la euro 5 2015 2016... Credeti ca se merita sh undeva pana in 100k km?

Comment

• E o serie limitata ca sa zic asa; difera in privinta turbinei, a injectoarelor, a softului, pana si intercolerul, fata de k9k 612. E alt motor 892 ala.
          Varianta de 75cp are acelasi cod; k9k 892.
          Last edited by IancuMIC; 22 June 2017, 08:14.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by alex2_ar View Post
            Eu nu ma iau dupa ce scrie pe bord. La a mea bag 2 bidoane de 30l si fac peste 1000 km si 70% din acei km pe autostrada cu 150km/h.
            Pai tot 6 la suta da, conform datelor de mai sus.
            sigpic

Comment

• Originally posted by pilifida View Post
              Pai tot 6 la suta da, conform datelor de mai sus.
              Stiu, doar ca nu ma iau efectiv dupa ce scrie pe bord, ci doar in bidoane si distanta

Comment

Working...
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google