Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NU
    scaunul din dreapta gol pusca, nici telefonul nu era pe el
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

    Comment


    • Eu as misca de mufe pe sub scaun, la megane mi sa aprins becul de la airbag, la spalatorie au dat maxim spate scaunul, si au reusit sa miste mufa...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

      Comment


      • Problema mea privind blocatul usii se va rezolva pe garantie. Se pare ca manerul usii are 2 cleme, una dintre ele s-a rupt. Se inlocuieste piesa respectiva pe garantie. Nu o aveau pe stoc, ma vor suna peste 3-4 zile pt a ma programa din nou.

        Comment


        • Problema cu A.C sa rezolvat, tocmai ce am plecat de la Simpotrans Afumati.. Totul sa intamplat din cauza ca a inghetat instalatia deoarece am mers foarte mult timp cu el in treapta 1 si la viteza mare si din aceasta cauza aerul nu isi mai putea face cursul!!Tot inginerul mi-a spus ca atunci cand a inghetat sa oprit si compresorul dar eu trecusem cu vederea asta:-).Si din aceasta cauza,cand sa topit gheata, aceasta fiind destul de multa iar orificiul de scurgere destul de mic apa si-a cautat loc de iesire prin alta parte si si-a gasit pe la gura de ventilatie de la picioare fiind cel mai jos loc de pe toata instalatia
          Cu ocazia asta mi sa facut si o verificare a Freon-ului din instalatia ca tot mi se parea mie ca nu baga aer rece cat trebuie! :-)
          Mi sa sugerat ca la drum lung pe autostrazi sa folosesc A.C pe treapta 2 si dat putin pe cald pentru a nu mai intampina probleme, deoarece compresorul asta este diferit fata de cel de pe loganul vechi, si de asta tot porneste si se opreste el in timpul mersului, si inca nu sa gasit o rezolvare permanenta pentru el!!
          Last edited by Tommy94; 26 August 2014, 14:18.

          Comment


          • Pentru asta "gura de ventilatie de la picioare fiind cel mai jos loc de pe toata instalatia" si "si de asta tot porneste si se opreste el in timpul mersului, si inca nu sa gasit o rezolvare permanenta pentru el!!" schimba mecanicul

            Sistemul are o protectie la aceasta situatie, daca simte(exista senzor de temperatura in cutia aerotermei) ca se formeaza gheata opreste temporar compresorul de AC.
            Attached Files
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

            Comment


            • Teoretic vorbind il opreste, ca si la duster ph2 e la fel si ingheta de n-ai treaba. Si cand se topeste curge pe la gurile de ventilatie picioare.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

              Comment


              • La Duster ph2 desi sistemul e relativ identic, aeroterma e diferita fata de x52, mai precis mostenita de la duster ph1, totusi situatia era alta, fulgi de zapada scosi pe aeratoare, (in Franta sunt cateva cazuri).
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                Comment


                • Originally posted by t0rquemada View Post
                  Pentru asta "gura de ventilatie de la picioare fiind cel mai jos loc de pe toata instalatia" si "si de asta tot porneste si se opreste el in timpul mersului, si inca nu sa gasit o rezolvare permanenta pentru el!!" schimba mecanicul

                  Sistemul are o protectie la aceasta situatie, daca simte(exista senzor de temperatura in cutia aerotermei) ca se formeaza gheata opreste temporar compresorul de AC.
                  Am incercat sa reproduc cat am putut de bine cuvintele domnului inginer( cum mi-a fost prezentat de catre personalul de la receptie)...Multumesc pentru lamurire T0rquemada.. :-)
                  Mi-au spus ca imi lasa dosarul deschis si daca se mai intampla in termen de 30 de zile sa revin si se va schimba ( ce nu stiu, dar se va schimba )
                  Last edited by Tommy94; 26 August 2014, 16:54.

                  Comment


                  • cred ca asta a fost si problema mea - si eu am mers distanta mare pe treapta 1 si am presupus ca s-a udat filtrul de polen insa cred ca ingheta evaporatorul si nu mai trecea aer prin acel radiator... daca opream putin AC-ul si lasam doar ventilatia isi revenea.. iar cand am oprit sa vad ce se intampla a curs o gramada de apa dintrodata - probabil s-a topit gheata.
                    Mi se pare plauzibila explicatia ta
                    RTFM

                    Comment


                    • Problema usa blocata - rezolvata pe garantie.Usa se inchide si se deschide cum trebuie.
                      Alte probleme prezentate azi/ raspuns Dacia:
                      1.Zgomot aparut cand ambreiajul e sus, zgomotul dispare cand ambreiajul e jos - zgomot tehnologic normal(cupleaza rulmentul de presiune)
                      2.Dezlipit partial plasticul care acopera partea de jos a parbrizului - trebuie sa il mai las o vara, sa vad cum se prezinta si mai vedem(nu are nimic daca e dezlipit partial)

                      Problema mai veche:prezenta celor 3 puncte pe usa stanga sunt din cauza faptului ca, atunci cand a montat folia, unul dintre baieti a tras puternic in jos de tija care separa cele 2 geamuri ale usii(tija e din metal).
                      Last edited by Crs. Sandel; 29 August 2014, 18:23.

                      Comment


                      • Am observat pe durata a 4000 km facuti prin europa vara asta ca in tr v intre 116 km /h si 130 km/h (2000 rpm- 2400 rpm) motorul face o rezonanta mai mare in acceleratie - fie pe tempomat fie fara-. Asta nu se intampla in alte viteze si la nici o alta plaja de turatie. Mie mi se pare atunci ca si trage mai greu. Ce ziceti?. A mai sesizat cineva pe 1,5dci 90 cp chedtia adta?

                        Comment


                        • Stai linistit, fiecare motorizare are zona ei de rezonanta. E de pe la sistemul de evacuare. La anumite turatii face mai "deosebit". Si se observa mai ales intr-a 5-a.
                          La 1,4 suna urat intre 120-130, la 1.6 16v face nasol exact unde nu trebuie 100-110.

                          Comment


                          • Salutare,eri am fost si am scos masina din service dacia .Am avut trei puncte de rugina in spate in zona lunetei pe colt dreapta si la porbagaj dreapta jos langa cheder. A fost revopsite zonele acelea si au mai schimbat si chederul acela exterior de la geam in partea de jos, de la usa fata dreapta pe care ei il numesc stergator exterior de geam. Cel vechi esa la ridicarea geamului.Au tinut masina trei zile la ei ,”Mesterul Dorel” sia facut treaba ,vedem pe viitor daca mai apare ceva.
                            Last edited by tase-tase; 31 August 2014, 11:37.

                            Comment


                            • acele puncte de rugina, cei de la dacia, trebuiau sa le dea intai cu un inhibator de rugina intai, apoi sa degreseze, si la final sa le vopseasca si sa lacuiasca
                              asa, sub acel strat de vopsea,rugina se va extinde

                              Comment


                              • Cred ca au facut si treaba asta, nu am stat langa ei,ca doar nu era sa dea cu vopsea peste rugina.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google