Eu am cumparat la corsa o solutie pe baza de argint, am reparat vreo 7 circuite, doar ca arata urat.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostSe inlocuieste luneta. Cat ai garantie, profita la maximum de ea.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
De cand mi-a luat lacul de pe plafon, nici pe afara nu o mai spala ei, prefer autoservirea. Dar nah, tot patitul e priceput.
In alta ordine de idei, daca incalzirea functiona la livrarea masinii, in general doar o agresiune externa o scoate din starea asta.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
salut...am si eu o problema cu indicatorul la rezervor...i-am facut full-ul la masina si imi arata cu o linie mai putin, plus ca imi arata sub 1000 de km pana la urmatoare alimentare...de vreo cateva zile am problema asta...i-am facut de 2 ori full si tot la fel...a mai patit cineva? exista vreun remediu?
Comment
-
Indicatorul de benzină nu e liniar, în principiu o pavelă are cam 5 litri și rămâne aprinsă până la consumarea a 2,5-2,8 litri din ea.
Afli câți litri ai în rezervor consultând computerul de bord - benzină consumată și bonul de motorină - litri.Last edited by t0rquemada; 24 September 2014, 18:00.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment