pai ce avea aia veche?
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View Post... polistirenul de sub mocheta șoferului = 51,45e+tva
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostMie imi vor schimba pe garantie furtunul de evacuare gaze si vor monta si un colier pe furtun. Au dat comanda de furtun si scartietoare pt sofer, si dureaza pana la 1 luna, cand ma vor suna sa ma duc sa le monteze.
asta duce si la spargerea lui ...eu am pus acum sunt curios daca cedeaza iar!
baftaNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Salut.
Dupa cum stiti, logan 2 are stropitoare lichid parbriz de tip perdea.
Eu am descoperit la mine problema din gresala.
Cand dai cu lichid pe parbriz, o parte din lichid ramane pe stropitoare, pe capota, in jurul stropitoarelor.
Cum stropitoarele nu etanseaza bine in contact cu caroseria, lichidul intra pe sub ele, se scurge pe furtun si pica pe mufe/cabluri.
Singura modalitate de a rezolva problema a fost sa scot stropitoarele, sa dau cu ermetic din ala care se da pe garnituri si sa le pun la loc.
Tata fiind taximetrist, l-am pus sa-si intrebe colegii cu logan 2 daca au aceeasi problema si marea majoritate o au. Si la masini luate de 2-3 sapt.
Sa verificati si voi, mai ales acu ca a venit iarna si folosim mai des stropitoarele de parbriz.
Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, dar am zis sa anunt(am mai scris si in alt thread, dar aici cred ca era locul potrivit sa scriu).
Comment
-
Originally posted by yo9ict View PostRevin!
Am fost la Meridian Vest astazi, au constatat nivelul mic de antigel, au verificat daca exista scurgeri si au completat. 1 litru=35 ron.
Cu zgomotul furtunului de admisie, au constatat ca fiind defect capacul filtrului de aer (?) si au comandat pe garantie. Mi-au zis ca ieri le venise cineva cu aceeasi problema.
Ar fi bine fiecare sa verifice daca are problema asta.
Comment
Comment