Mașina e în garanție, deci pică.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Pai si cu o masina in garantie, voi il sfatuiti sa demonteze, sa mearga fara capac la volan... Pai e sh de 15 ani sau ce? Ptr ce va mai luati masini noi? daca tot va place sa mesteriti...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Da ce am facut Sefu.
Am dat un sfat
Sa demontezi un capac la volan pierzi garantia wtf.
Am scapat cartela de intrare in parcare chiar in capacul la volan( nu stiu cum am reusit) si am fost nevoit sa il demontez.
Intamplate adevarata.
Cea cu cafeauna nu se pune.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by mumus View Post... Ptr ce va mai luati masini noi? daca tot va place sa mesteriti...
Comment
-
Las` ca nemtii ne cumprara nou loganurile si le tin pentru ei cativa anisori cat au garantie si noi le cumparam toate ciururile cu xxxxx km si le luam "de noi" ca deh e "W" ....masina nemteasca. Au apus de mult vremurile acestea, cunosc 3 persoane care s-au parlit pe ideea asta!
Comment
-
Comment
-
Este grav? Necesita garantie, daca tot merg peste ei cu chederul?
Comment
-
deci si la tine e crapat......cineva mi-a spus ca nu este grav..el este elastic si vopseaua nu (defect tipic Renault dat solutiei constructive), apa nu ajunge la tabla. dar daca tot ai inceput scandalul mergi pana la capat......pune-i sa repare masticul si sa dea cu vopsea, doar ai "laureat", sunt curios cum rezolvi.....cand fac revizia le reprosez chestiile astea si daca nu repara .....VC, constatare....si ANPC.....„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
aris86, unde e locul cu pricina ? Ai cam multe probleme pt o masina noua, adica de nici 2 ani ... , cand se mai incalzeste putin afara trebuiesc tratate toate "ranile astea", daca faci reparatiile acum la putin peste zero grade, ma gandesc ca or sa protesteze iar !
Comment
Comment