Originally posted by Oti
View Post
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Ulei de eucalipt daca vrei sa sperii pisica de acolo, nu le place mirosul. Vezi sa nu dai si pe grila de aerisire habitaclu.
confirm ce zice ozenelul mai sus in materie de reprogramari.
Ciudat insa sa aiba clip cu WIn XP, ultimele versiuni deja cer win7.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Pisica o las in pace.....e cald si e bine acolo noaptea......este interzis soarecilor (face treaba buna, am vazut-o cu unul in gura) , am sa curat zona furtunului si tin sub observatie„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
ImageUploadedByTapatalk1425307688.419910.jpgImageUploadedByTapatalk1425307703.767815.jpgImageUploadedByTapatalk1425307711.935398.jpg
Acesta este lantul meu de distributie impreuna cu lantul de la pompa de ulei.
Se pare ca dupa 116.000 km si un stil de condus mai agresiv a cam cedat.
Voi reveni cu detalii
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Nasol! Parca spunea cineva ca nu are moarte......cade tabla de pe masina si lantul o sa fie in regula, unde-i Einstein sa citesca despre motorul in trei cilindri cu turatie ridicata.....coreenii de la Daewoo nu au fost prosti cand au pus curea la Matiz.....revizie la 40000km......Last edited by Oti; 2 March 2015, 18:03.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Cel mai probabil sa intins lantu mai mult decat trebuie.
Dupa cum se vede in poze intinzatorul e la cursa maxima
In zona incercuita probabio a lovit lantul pana a spart patina un coltul ala.
Cand le voi avea in portbagaj voi da mai multe detalii.
Aproximativ 15 zile termen livrare piese.
Pana atunci pauzasigpic
Comment
-
Am race car de rezerva
Un Tico in varsta de 19 ani
Da,
Pret final cu reducere de 10% 2150 ron
In care include kitul de distributie care e si cel mai scump , intinzatorul de la lantul pompei de ulei si nu stiu ce garnituri
Am sa atasez imediat proformasigpic
Comment
Comment