Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by vitriol View PostVoi ganditi cand va apucati sa veniti cu afirmatii din astea?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
E posibil ca placute de frana sa mai fie destula
Dar este posibil c si discul de frana sa fie uzat si sa frece de marginea placuteiImageUploadedByTapatalk1425887645.852004.jpgImageUploadedByTapatalk1425887673.229509.jpg
Placutele au 36.000 km
Iar discurile 58.000 km
Concluzia o trage fiecare
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostEi gandesc, dar nu ca tine din pacate. Nu era mai constructiv sa le explici de ce crezi ca afirmatiile lor sunt gresite (si sunt de acord ca sunt balarii )?
Originally posted by prometheus View PostDaca are un still de condus mai agresiv e posibil ca ESP-ul sa franeze mai mult rotile din fata destul de des ceea ce duce la o uzura prematura a discului , dar ma repet sunt sanse mari sa ma insel in privinta asta .Last edited by vitriol; 9 March 2015, 11:08.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostE posibil ca placute de frana sa mai fie destula
Dar este posibil c si discul de frana sa fie uzat si sa frece de marginea placutei[ATTACH]497697[/ATTACH][ATTACH]497698[/ATTACH]
Placutele au 36.000 km
Iar discurile 58.000 km
Concluzia o trage fiecare
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Eu cred ca ar trebui sa te bucuri ca nu ti-au schimbat cei din reprezentanta placutele, cred ca iesi mai ieftin daca le inlocuiesti la un garaj, pe urma ca sa fii sigur ca treaba este buna, faci o verificare la un ITP.....cu discurile vezi si tu....poate nu este nevoie sa le schimbi.....„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Nu ma duc la garaj, cat timp va fi la mine in familie, o sa mearga doar la reprezentanta.
S a facut cam seara, voi merge la masina in 20 de minute sa vad daca reusesc sa pozez discul in cauza. Doar cel pe stanga are santuri, pe dreapta n are nimic.
Comment
-
Se pare ca a ajuns si la mine problema cu petele de ulei (sau ce o fi) la unul din furtune/tuburi. O sa ma duc azi pana la reprezentanta de la care am luat masina.
IMG_20150310_093622.jpgIMG_20150310_093646.jpgIMG_20150310_093657.jpg
Se poate vedea in poze unde este pata. Tot aici ati avut-o si voi? Sau pe alt furtun/tub.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Apeleaza cu incredere la garantie.....asta este boala lor la Dci.
Si eu am schimbat acum 1300 km aceasta conducta tot pe garantie,ti-o inlocuieste cu totul .Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Da, nu imi fac griji. Am vazut pe forum ca multi au patit-o si ca li s-au inlocuit conductele fara probleme.
Acum vreo luna parca am ridicat capota sa verific antigelul si n-am observat pata. Azi cand am ridicat-o sa completez antigelul am vazut si pata. Am 15800km, a fost mai timida la mine, a aparut mai tarziu.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
Comment