Corect, nu observasem ca Aris are 1.2
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by chivualex View PostAm descoperit o mica problema cu airbag-ul din volan, are un pic de joc si atunci cand dau in gropi mai serioase face zgomot si ii simt vibratia in volan.
A mai patit cineva? Cred ca se rezolva usor prin scoaterea airbag+capac si pus un burete cu adeziv, dar as vrea sa stiu daca a rezolvat cineva pe garantie asa ceva.
Am o programare pentru maine. Voi reveni cu detalii.
Comment
-
In mod normal, la plecare cu fata in treapta 1 nu ar trebui sa vibreze chiar daca pleci fara acceleratie (evident presupunand ca stii sa tii madina din ambreaj)
La beninzare raportul total de demultiplicare e mai mare in trepata 1, ca si la diesel la mers cu spatele fata de treapta 1.
Daca demultiplicarea e mica in treapta1, cuplul la roata e mic. Daca cuplul rezistent e foarte aproape de cuplul motor (care de altfel e mic , ca nu aplica soferul sarcina motor), apar vibratii torsionale cand motorul e aproape ingenunchiat (idem cu demarajul cu a 2a la benzinar de exempu).
Solutii:
sarcina mai mare la motor, asta e simpla si tine de sofer, sa apese gazul corect.
treapta 1 mai scurta ca la duster 4x4, asta e naspa daca nu ai 6 trepte
amortizare vibratii torsionale mai buna gen volant dubla masa. Asta e groaznic de scumpaNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Azi am fost la service in legatura cu petele de ulei pe rampa de admisie.
Dupa ce i-am aratat inginerului uleiul si i-am spus ca pe sub acea tubulatura de la turbo care scapa vapori mai sunt un copex si inca o tubulatura metalica care sunt perfect uscate, a fost foarte vehement si a spus ca nu are cum sa fie de la garnitura capacului culbutorilor.A comandat tubulatura turbo la uzina si acum astept sa ma cheme pentru inlocuire si sa curete uleiul de pe acolo.
Eu unul suspectez ca ar fi garnitura de la capacul culbutorilor si daca am dreptate abia astept sa i-o fac guler inginerasului de acolo.Captain of the black pearl
Comment
-
Unde ai fost la dacoserv salaj? Mi se par un pic aerieni.Cand am comandat tubulatura aer spate, habar n-avea ca exista asa ceva.
Originally posted by Madutzu25 View PostMumus la tine nu?
Comment
-
Originally posted by GFN View PostAzi am fost la service in legatura cu petele de ulei pe rampa de admisie.
Dupa ce i-am aratat inginerului uleiul si i-am spus ca pe sub acea tubulatura de la turbo care scapa vapori mai sunt un copex si inca o tubulatura metalica care sunt perfect uscate, a fost foarte vehement si a spus ca nu are cum sa fie de la garnitura capacului culbutorilor.A comandat tubulatura turbo la uzina si acum astept sa ma cheme pentru inlocuire si sa curete uleiul de pe acolo.
Eu unul suspectez ca ar fi garnitura de la capacul culbutorilor si daca am dreptate abia astept sa i-o fac guler inginerasului de acolo.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment