Originally posted by t0rquemada
View Post
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Buna ziua.
Am loganul din 2014 si azi, la verificarea uleiului am constatat 5 mm mai putin fata de nivelul max.De la ultimul schimb(revizie) am parcurs putin peste 7000 km.In primul an pana la prima revizie am parcurs 18927 km si nu a scazut uleiul.La revizie mi-au pus Mobil 5w30.Este vreo problema sau e normal acest consum?Va multumesc.
Comment
-
La mine, nivelul uleiului (elf 5w40) este situat la 2/3 de minim si 1/3 de maxim.
Originally posted by maravela View PostLa revizie au bagat ulei pana la max.Daca e normal, de ce pana la prima revizie,dupa 18000 km nu a consumat, iar acum dupa 7000km am pe joja cu 5 mm mai putin ? O fi de la marca uleiului?Scurgeri de ulei nu am.
Comment
-
Originally posted by maravela View PostNivelul,a doua zi nu am cum sa-l masor ,pentru ca nu am terenul drept acasa.L-am masurat intr-o parcare cu terenul plat ,dupa aprox. 1/2 ora,acolo il verificam si pana la prima revizie cand nu am constatat scaderi ale nivelului.
Si da, Elf-ul e bun pt acest motor. Tot din acesta am pus si eu la revizie si pana acum sunt multumit.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostFibra de carbon gasesti pe supecar-uri, nu la pedalierul unei masini low cost.
Asta nu e problema tehnica.
Are cineva idee cum se poate dezactiva senzorul de presiune in roti? Mi-am luat roti de tabla cu gume de iarna si sta becu de roti aprins. In carte nu am gasit siguranta pentru respectivul senzor.
Comment
Comment