si la mine se aude o bataie de cand am cumparat-o pe spate dar nu mi dau seama ce poate fii
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by skd_ozenel View PostPe spate sunt 3 bucsi mari si late:
-de punte
-in capatul amortizorului jos, la prinderea pe punte
-in capatul amortizorului sus, la prinderea pe caroserie.
Sansele sa bata vreo bucsa acolo sunt atat de mici ca eu cred ca nu bate niciuna.
Ai altceva pe acolo.
Cand te duci la constatare in service, da-ne si noua o poza cu bucsa aia de pe spate care bate.
Comment
-
Cititi si ce a zis colegu. Pe spate dreapta e bataia. Ma refeream strict la jumatatea aia de punte.. Hienelor!
Originally posted by hasserro View PostAre 67 de mii de km acum si cred ca la revizie o sa schimb o bucsa pe spate dreapta, a inceput sa bata, dar la ce drumuri sunt si pe unde a mers masina asta, chiar nu este o problema.
Comment
-
De ce "danseaza" km asa?Am zis ca-i Andra de vina dar astept totusi si alte pareri avizate!
Nu reusesc sa atasez videoclipul...[emoji20]Last edited by micutzu666; 25 December 2015, 10:40.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
-
Last edited by micutzu666; 25 December 2015, 13:36.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Pe dCi cu medianav modificat(afișarea vitezei pe ecran, viteza e luată de la ABS nu de la staeliți) pe loc, se observă variația vitezei (0 -5 - 0 - 6 -0 ...), cu alte cuvinte problema e la datele furnizate de ABS pe CAN.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment