If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am fost azi dimineata la service sa reclam problema cu faza scurta. A fost schimbat blocul de lumini pe loc, fara nici un comentariu. Acum totul e ok, sper ca acesta sa nu se mai arda.
Oare nu este posibilitatea de a monta un releu inainte de maneta sa ii lungim viata?
Daca defectiunea este de tip mecanic, degeaba pui releu, la fel o sa faca dupa x actionari, daca este de tip electric, contacte incalzite si topire plastic, deformare, atunci da solutia, este un releu. Parca Stoicanu a disecat un bloc lumini defect, cine stie, se poate intampla sa fie amandoua tipuri de defecte.
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Salutare,
Odata cu venirea iernii am observat ca incalzirea pt. picioare in dreptul soferului este mai slaba decat cea a pasagerului. Cand spun 'mai slaba', ma refer la faptul ca mi-au 'degerat' picioarele . Masina are 3000Km
asa e si la mine si asa era si la primul logan detinut...
Exact cam pe acolo eram cu ideea, la un tub, furtun gofrat, instalatii, am abandonat pt ca eu nu am conductele incalzire spate si mai mult dauna circulatiei aerului. Poate la vara am sa pregatesc masina pt iarna daca am chef, acum prefer sa "stau dupa soba" cu un vin fiert.
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Pe de alta parte, pe mine ma enerveaza, acum iarna, ca se incalzeste foarte tare acel spatiu de depozitare din spatele suportului de pahare (de sub bord) si chiar suportul insusi! Nu poti pune telefonul acolo ca prajesti oua pe el dupa un timp, mai ales unul cu carcasa metalica! Sau nu poti tine o cutie de cola rece ca se face ceai instant...
O fi mai bine la vara, cand o sa sufle rece de la A/C...
Last edited by claudius_log; 7 January 2016, 09:59.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment