Din păcate asa este, și eu am suspiciuni, dar nu sunt sigur de ea, am verificat la tara joja și era la limita maxima, înainte trecea un pic, trebuie sa vad joja în aceeași poziție ca sa-mi dau seama.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by ten View Posteu am 40.000 km si n-am schimbat niciodata blocul de lumini si este foarte des folosit.
Salut,
Loganul meu de 10 ani este din noiembrie 2014 1,5 ,am 30000 km si nu am nici eu nicio problema cu masina,absolut nimic.
Legat de blocul de lumini,eu am cinstit pe cei de la service sa imi monteze claxonul de le loganul 1(aveam 2 claxoane italiene) care automat consuma mai mult dar si suna intru-un mare fel fata de tit si la fel nu sunt probleme!
Chiar este o incantare fata de fostul logan si mai ales motorul si cutia,cand am mers intr-un logan 1,2 mi se parea ca se aude foarte tare la 120 km/h , in schimb in a mea nici la 170 km/h nu se simte si aude nimicLast edited by Mike959; 20 April 2016, 13:53.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostAici nu este vorba de VAG, discutăm doar despre Dacia si Renault, puțin mă interesează ca și la alții papă, atât timp cat am dat banii pe o mașină produsă de Dacia/Renault.RTFM
Comment
-
Faci plinul cu benzina, completezi 700-800 mililitri de ulei. Interesant in cazul asta plecam cu bidonul de ulei dupa noi. Dacia n-are nicio vina si nu isi asuma vreuna, ne trimite sa lecturam manualul.
Edit: motorul in 4 timpi devine motor in 2 timpi :dLast edited by Crs. Sandel; 20 April 2016, 17:32.
Comment
-
În manualul
REF 999100392R / edition roumain
NU 993-1- 09/2012
la
Capitolul 4: Întreţinere
NIVEL DE ULEI MOTOR: generalităţiLast edited by t0rquemada; 20 April 2016, 17:52.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
În manual scrie: dacă consumă 0,5 l ulei/1000 km, motorul este în neregulă și trebuie constatare in service, ceea ce înseamnă ca ei garantează ca motorul consuma ulei foarte puțin, nesemnificativ (lucru cu care sunt de acord), încât să dăuneze funcționării motorului.
Comment
Comment