If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....
( chiar are probleme programul asa
Îmi modifica unele cuvinte "inut cont")
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tapatalk nu scrie literele care au diacritice. In loc de "ț" scrie " " si in loc de "ș" scrie " ".
L.E. Mie mi-a disparut jumatate din postul #4709. De aceea apare citat postul anterior, era scris postul actual inainte de citatul respectiv.
Mai bine nu te uitai, acum ai descopefit de ce scade nivelul. Cumperi 1L de elf, schimba garnitura, ca sa fii linistit. Sau las-o asa si tii sub observatie.
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Pare sa aibă și scutul ulei pe el. Când am fost sa pun batatorul, am vrut sa ma uit pe sub ea și nu m-a lăsat mecanicul. Uleiul are 8000 km, posibil sa-i fac revizia în curând, tot o sa merg la tara peste o saptamana.
Eu cand va spuneam de acea saiba de cupru nu ma baga nimeni in seama !! in fine !! gandeste-te sa-l lasi asa busonul ala timp de un an de zile !!! cam cat ulei s-ar scurge pe acolo ??
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Pare sa aibă și scutul ulei pe el. Când am fost sa pun batatorul, am vrut sa ma uit pe sub ea și nu m-a lăsat mecanicul. Uleiul are 8000 km, posibil sa-i fac revizia în curând, tot o sa merg la tara peste o saptamana.
Eh, daca mai ai putin pana la revizie nu e un capat de tara. Mai asteapta putin si tine-o sub observatie.
Cum adica nu te-a lasat mecanicul sa te uiti la masina? Si tu ce ai zis? "Eh, daca nu ma lasi, asta e?" Le-ai mai dat si bani pentru manopera, sau a fost gratis?
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Eu am garnitura originala de 11 ani, n-am schimbat-o niciodata, masina are 2 schimburi in reprezentanta in 2006 si 2007, in rest eu i-am facut toate reviziile.
Eu m-am bagat sub masina la revizie, am luat-o la pipait, el tragea de roti eu bagam mina prin gaoaze. La un moment dat a zis sa plec de acolo ca vine sefu, nu am voie sa stau sub masina. De data asta, sefu amabil, a dat mana, ce mai fac, cum este, bla..bla..eu, nema problema, am discutat de portiera, balamale si pa. In timpul asta mecanicul, hop, a si bagat 4L de ulei in motor. Eu l-am prins cand storcea din canistra ultima picatura de ulei.
Poate garnitura nu a fost montata corect si refolosita
Eu am garnitura originala de 11 ani, n-am schimbat-o niciodata, masina are 2 schimburi in reprezentanta in 2006 si 2007, in rest eu i-am facut toate reviziile.
La 1.6 e alta treaba , tu ai baia de aluminiu nu ? acolo ai alta saiba cu garnitura, la 1.2 16v nu poti folosii aceeasi saiba de mai multe ori .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment