Găsește ots-ul cu pricina și te prinzi
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
De putin timp sesizez o "vibratie" in mers, undeva in partea stanga sub bord (poate fi si in compartimentul motorului) la turatii gen 1400 - 1700 rpm. Ca si cum ar fi un manunchi de cabluri neprins bine si care se loveste de tabla.
De la ce poate veni zgomotul respectiv? Parca s-au mai plans unii colegi? Stie cineva?
Comment
-
Buna
Va atrag si eu atentia cu o problema pe care o am. Mai precis un scartait in zona curelelor sau a rolelor.Am fost azi la Serus Ploiesti, 3 mecanici si un sef s-au uitat la ea si au zis ca este ceva normal, ca cureaua se mai lasa.Au dat cu un spray special(nu am vazut denumirea) si mi-au zis si scris pe fisa de constatare ca masina este in parametri normali.Peste 1 luna am revizia de 1 an.Masina este un Logan MCV 1,2 16 valve cumparat in iunie 15 si am 2400 km cu ea.Mi-au spus de asemenea ca daca zgomotul se acutizeaza vor desface rolele si le vor face o verificare.Voi ce parere aveti? Eu le-am pus in vedere ca daca se intampla ceva sunt direct responsabili....
Comment
-
Ceara de fabrica sau ulei de la cutie? Multumesc anticipat?Attached Files
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostAm reclamat acu 1 an problema, mi-au zis ca este de la ceara, dar vad ca tot sta umeda in acea zona.
acum cateva zile am vazut un prestige pe elevator, masina care se livra in ziua respectiva, amicul care lucreaza la adras mi-a aratat cum s-a dat aiurea cu ceara chiar si pe esapament, zicea ca multi clienti s-au intors pentru ca puțea in masina de nu puteai sta ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment