Beep-ul tine doar o secunda.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Interesant ... si la mine exista senzor de presiune doar pe scaunul soferului - in dreapta nu exista.
Daca beepul ar fi de la centura ar trebui sa i se aprinda si martorul de centura de pe consola, iar colegul spunea ca nu se aprinde nimic in bord.
Comment
-
ba da`o dreaq! la tine florine daca e cineva pe locul din dreapta nu canta instalatia de brad? la mine urla si becul respectiv e aprins! nu zic ca am pus o punga cu ceva cumparaturi si incepuse sa ma dispere sunetul! or` fi montat din greseala si pt scaun pasager!Keep walking...
Comment
-
Maine o sa fac o plimbare cu masina, s-ar putea ca beep-ul sa fie din cauza ca am tinut portofelul pe scaunul din dreapta, asa sensibil sa fie reglat senzorul de presiune cum a zis si M.Florin.
+ mai pun si telefonul cateodata pe scaunul din dreapta.... "maine o sa fac test sa vad..."Last edited by Nairda23; 20 October 2013, 00:50.
Comment
-
Ambiance 1.2. Ca sofer aveam centura pus. Pasagerul din dreapta nu o avea. Dupa ce am plecat de pe loc (~20km/h cred) a inceput sa piuie si sa clipoceasca martorul de centura (era aprins, dar odata cu sunetul a inceput sa "clipoceasca"). Dupa ce a pus-o, s-a oprit.
Comment
-
Probabil ca asta e explicatia. Cand am montat incalzirea in scaune am remarcat ca pt scaunul soferului exista cablaj pana in carcasa de prindere a centurii, iar pentru scaunul din dreapta nu exista cablaj.
Am verificat si in manual ... nu este specificat nimic de beep-ul pentru scaun pasager - se face referire doar la centura soferului.
Comment
Comment