@Bizo: Acum vorbind serios, dacă lasi geamul la mijloc, apoi dai comenzi rapide sus-jos-sus-jos, geamul se miscă doar sus-jos sau are tendința să se miște și spre fata mașinii respectiv spre spate?
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by Fanez View PostS-o tina cat vor s-o studieze dar sa-ti dea masina la schimb.
via Tapatalk
Cat despre trosnitul geamului, inca nu am rezolvat problema, la revizia de 100.000 se va face, nu e chiar deranjant dar in orice caz, nu ar trebui sa faca.
Si am impresia ca si incuietoarea tot de la usa soferului face putin zgomot in mers la gropi.
Comment
-
se pare ca au ajuns dciu-urile mai fiabile decat benzinarele la renault
am mers ieri cu un taxi logan 2 1.2 euro 5 din 2013 cu 280 de mii de km iar soferu a zis ca in afara de ulei si filtre nu a mai bagat nimic in ea. l-am intrebat pai cum? nici macar amortizoarele? nu, sunt cele de fabrica ) ei, sigur a exagerat, macar un rand complet la articulatie tot a schimbat ideea e ca masina se simtea foarte inchegata, nu avea greierasi, nimic, nici motoru nu parea sa aiba probleme, mi-a placut avea si gpl din fabrica. singura problema la l2, blocu de lumini, schimbat de 4 ori pe garantie
inaintea loganului 2 a zis ca a avut un logan 1 1.4 mpi cu 800 de mii de km, nici o problema la motor. asta pot crede pacat ca au scos aspiratele de pe logan 2, ar fi fost bun un 1.6 de 115 cai, de pe dusterLast edited by cristi....; 2 August 2016, 22:11.
Comment
-
Nu ma refeream la motor, ma refer la restul, geamuri, scaune, bloc lumini etc.
Pentru moment masina merge excelent iar motorul este pe placul meu. Schimb fiecare viteza la 4000 RPM si am consum 7.5 oras. Not bad Dacia.
Sa vedem cand se strica ceva...
@cristi...., un motor aspirat trebuie turat 5000+ sa traga. Mai bine unul mic si turbat.Last edited by darksun; 2 August 2016, 23:22.
Comment
-
Probleme Tehnice Logan II
Originally posted by Fanez View PostDarksun nu are 0,9? Nu vad pe tapatalk. Se refera la faptul ca sunt probleme si la cele cu motor de 0,9, nu numai la cele cu 1,2.
via Tapatalk
Pai a zis ca are 1900 km
Si înca nu are probleme
Sent from my iPhone using Tapatalk
@cristi...
Eu azi am împlinit 170.000 km
Si nu am schimbat decat o bascula pe drepta (din vina mea)
In rest articulaia este a ei
La ultima revizi bietii mi-au spus sa ma pregatesc de amortizoare fata (cel pe stânga este curs)
In rest totul este cum trebuie
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostPai a zis ca are 1900 km
Si înca nu are probleme
@cristi...
Eu azi am împlinit 170.000 km
Si nu am schimbat decat o bascula pe drepta (din vina mea)
In rest articulaia este a ei
La ultima revizi bietii mi-au spus sa ma pregatesc de amortizoare fata (cel pe stânga este curs)
In rest totul este cum trebuie
Comment
Comment