Originally posted by aris86
View Post
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Probleme Tehnice Logan II
Ce legatura are planetara cu articulatiile
Planetara se aude tot timpul daca are probleme
Mai ales pe viraje
La articulatie la fel
Eu spun sigur ca este de la placute
Asa patesc , depinde ce placute nimeresc
Cu unele face cu altele nu
Poti face un test
Ridici masina pe cric , rogi pe cineva sa tina frana apasata si incerci sa invarti de roata
Nu am incercat dar este o variantasigpic
Comment
-
Si la mine pocneste cand franez dupa ce dau cu spatele.
problema este de la placutele de frana care au un mic joc in glisierele portetrierului , am observat asta cand am inlocuit placutele la 28000km.
Capota lui Fanez are joc din cauza incuietorii care nu a fost reglata corect din fabrica, am incercat eu sa fac reglajul dar nu am avut cheile necesare la mine.Last edited by GFN; 18 August 2016, 09:41.Captain of the black pearl
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostCe legatura are planetara cu articulatiile
Planetara se aude tot timpul daca are probleme
Mai ales pe viraje
La articulatie la fel
Eu spun sigur ca este de la placute
Asa patesc , depinde ce placute nimeresc
Cu unele face cu altele nu
Poti face un test
Ridici masina pe cric , rogi pe cineva sa tina frana apasata si incerci sa invarti de roata
Nu am incercat dar este o varianta
Comment
-
Oameni buni! stiu ca s-a mai discutat dar nu mai gasesc acum unde. Am o problema cu sprituitoarele. Nu mai scuipa. am zis ca s-a terminat lichidul dar bidonasul e plin. Ce-ar putea fi? Se aude mergand pompita, nu curge pe la niciun furtunas sarit, n-am remarcat sa fie vreunul gatuit.
Comment
-
-
Nu e de la APA din lichid nededurizata... ieftina, cu vechiul Logan am folosit 10 ani lichid de parbriz ieftin si nu s-au infundat. Daca sunt infundate duzele, eu cred ca au fost ceva gunoaie in recipientul de pe masina inainte de umplere.
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post... am vazut ca era 3/4 plin bidonasul.
L.E. Dupa cateva incercari a mai mers de 2-3 ori.Attached FilesLast edited by Fanez; 19 August 2016, 16:18.
Comment
-
Originally posted by GFN View PostSi la mine pocneste cand franez dupa ce dau cu spatele....
Capota lui Fanez are joc din cauza incuietorii care nu a fost reglata corect din fabrica...
Nu stiu cum am prins, ce am prins (probabil furtunasul de la stropitoare cumva peste cheder) ca nu se mai balanganea. E clar ca are un reglaj defectuos.
Comment
Comment