eu l-am imbracat in gri inchis/bleumarin inchis acum 6 ani la un tip care lucreaza la fabrica de volane. in afara de zgarieturile fine de la verigheta si transpiratie in zona unde tin cel mai frecvent mana, volanul n-are nimic. s-a folosit piele pentru volanele de audi a4, daca va ajuta cu ceva, pretul a fost sub 100ron. i-am lasat volanul de pe o zi pe alta, demontatul si remontatul le-am facut eu. aviz amatorilor de "self-made": grija mare la extragerea airbagului, sa nu rupeti panglica flexibila, ca v-ati ***** la cotitura
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Senzorul de presiune in pneuri.
Pierde o roata presiune sau e vreun senzor defect.Attached Files
Comment
-
E greu să deschizi portiera șoferului și să te uiți pe abțibild?
2,2 față cu 2,0 spate
La 11 grade cât au fost în București una sau mai multe roți a picat sub pragul de presiune setat.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Postda, cand scad temperaturile afara scade presiunea in roti. De fapt semnul ala ar trebui sa apara la toata lumea acum cand se lasa frigul. Bineinteles asta daca nu si le umfla ei singuri inainte sa apara aprins indicatorul in bord
Eu pana acum nu am patit asta,banuiesc ca nu este o regula
Comment
-
Acum, care o fi logica, fata de L1 unde motorul era mai greu fata de benzinarele actuale, presiunile standard erau 1.9 fata si 2.1 spate.
Aici, cu motor de Al, presiunea e mai mare pe fata. Sau au calculat pentru diesel si au aplicat folia la toate motorizarile.
Comment
Comment