Si la rece si la cald agata,nici de a 2-a nu pot spune ca intra "soft" dar nu deranjeaza prea rau...ar fi mai bine sa merg pe la service cu ea sa.i schimbe aia uleiul daca ar fi asta problema.Sincer ,ma gandeam ca e o chestie mai degraba de rodaj etc,cel putin asta speram:-)))ma scutea de un drum si cu siguranta si ceva nervi!:-)
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Și a mea face la fel, scade intensitatea la viraj stg/dr indiferent cât merg cu ea. Face chestia ăsta cu preponderenta cand parchez de exemplu, când motorul e oarecum la turație redusa. Eu personal cred ca e de la baterie, e mica și când alternatorul nu generează energie suficienta, bateria nu este capabila sa suplimenteze.
Comment
-
cam in 2 saptamani preconizez ca ajung la ei.Ideea e asa,daca aflu sigur ca treaba asta s-ar rezolva cu schimbul de ulei, atunci vor face ei in service treaba asta,pe garantie.Totusi,tinand cont ca in interior e ceva care intr-un fel nu da voie tijei de la schimbator sa se miste usor,nu cred ca de lubrifiere e vorba acolo dar ramane de vazut...totusi, sper sa isi revina de la sine pana ajung la service )
Comment
-
Problema cu fluctuatia luminilor la 1.2 16v euro 6 este de la incarcarea hibrid,am umblat acum un an in service-urile Dacia si la V.C. si am vazut cu ochii mei cu incarca alternatorul,plus ca am baterie de 50A Varta si nu sa schimbat nimic in afara de siguranta mea ca ascult muzica mai mult cu motorul oprit.
Bafta in continuare,dar va bateti capul degeaba
Comment
Comment