Verifica,plafonul in dreptul parbrizului (exact unde se termina plafonul si incepe parbrizul) si pe stalpi stanga si dreapta vibreaza acel plastic.(eu stiu ce inseamna greierasii... cu 350 w in portbagaj apar inevitabil)
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by prometheus View PostCat de bizar...pe masinile Renault nu regasim acest furnizor buclucas !?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by maravela View PostBuna seara ,
de cateva zile au inceput si la mine sa "cante greierasii", in partea dreapta a soferului, nu am reusit sa stabilesc locul.
Asta, numai cand trec peste denivelari.Am masina de trei ani.
Apoi au disparut, au reaparut... ideea este ca: "asa face toate"
Comment
-
Eu am spus-o şi mai demult, unii aţi râs, dacia e ca nevasta, o iubeşti, o urăşti, te înşeală citeodată, dar e parte din familie, orice ar face tot acasă se întoarce şi noi o primim, n-o lăsăm pe-afară
Nici noi nu suntem mai buni, aşa om, aşa nevastă, pardon ... maşină
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Postpleonasm = dacie cu greierasi
Originally posted by bogdan_cj View Postplonasm = dacie cu rugina
Comment
-
Ca sa schimbe aeroterma...teoretic cam tot
Operatie ce in service dureaza aprox 1-2 zile...si manopera pe la 750 lei (bine, la tine este in grantie). Urma sa fac si eu operatia asta la un logan vechi (2004)...s-a spart radiatorul de la clima. Operatia este identica
Comment
-
Pe normativ trebuie dat bordul jos, 5ore.
Dacă e Prestige , cu CAREG-MZ (climatizare automată-monozonă), sunt șanse mari ca aeroterma(cutia) să fie pe sistem Valeo, caz în care GMV-ul(tot grup moto ventilator e și ăsta) să fie dat jos, apăsănd o clemă și verificat deasupra torpedoului, eventual extras pentru înlocuire.
Dacă e sistem denso, GMV-ul e prins în 3 șuruburi și e mai simplu să dai jos bordulPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Astazi ridic in portbagaj covorasul, sa umblu langa roata de rezerva.
Si gasesc cu stupoare apa in portbagaj.
Am verificat tot, nu am gaura, nu s-a ruginit.
Oare de unde am apa in portbagaj?
In portbagaj si in partea stanga a portbagajului.
)) E de-a rasul - plansul.
Comment
Comment