Originally posted by Hirayama
View Post
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by Hirayama View PostDar la loganul modern, nu exista functia inchidere automata a usilor la peste 30km/h?
Parca inclusiv la cazane ca ale mele vechi exista, trebuia doar activata...
La 7km/h încuie ușile și la 30km/h te avertizează că ai uși deschise
Corect e:
P.S. daca martorul de usi deschise e stins, uch-ul poate bloca usile, chiar daca broastele nu sunt pe pozitia 2, caz în care usa se poate deschide în poziția 1 daca a fost închisa usor - chestie pățită la primul drum cu ușa dreapta spate închisă manual (nu trântită), ulterior nu am mai putut reproduce fenomenulPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Du-te la service sa-ti schimbe broasca de la usa.Nu e normal asa ceva.E prima oara cand aud.
Actuatorul d p usa soferului functioneaza?Last edited by Old Driver; 11 April 2017, 22:54.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostLa 7km/h încuie ușile și la 30km/h te avertizează că ai uși deschise
Corect e:
P.S. daca martorul de usi deschise e stins, uch-ul poate bloca usile, chiar daca broastele nu sunt pe pozitia 2, caz în care usa se poate deschide în poziția 1 daca a fost închisa usor - chestie pățită la primul drum cu ușa dreapta spate închisă manual (nu trântită), ulterior nu am mai putut reproduce fenomenul„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
-
Originally posted by tipicarul View Post[...]chederele alea sunt prea tari... poate se vor înmuia cu timpul! [...]
Din punctul meu de vedere, problema este una grava si ar trebui sa stati pe capul celor din service si VC pana gasesc o rezovare.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Baietii....dar ati studiat mecanismul de aliniere al usilor? Reglajul sus-jos si exterior -interior?
Un surub ne strans sau slabit acolo ( le e lene sal stranga din fabrica) poate face ca usa sa nu pice la cota si.....
E chestie romaneasca, cand e vb de pus toate suruburile sau strans, la noi da mereu cu radical...
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostAuzi, ca e absolut normal sa ti se deschida usa in mers.
Asa ceva numai pe forumul asta poti citi, bat unii campii ceva de speriat.
Cum sa fie normal bah nene sa se deschida usa la o droanga noua, cand esenta unei usi e sa stea dracului inchisa, ca sa nu cada pasagerii peste bord?
Rosu si un punct penalizare, pentru ..."batul prin gard" si...off topic.Last edited by IancuMIC; 12 April 2017, 08:49.
Comment
Comment