Aceeasi problema am avut si la L1...ma mir ca nu au fost in stare sa rezolve dupa atatia ani...
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Ce sa rezolve, saraciile alea de "branhii" intra la capitolul consumabile deja. , Cca. 70 lei per bucata, la reprezentanta.
Odata de 2-3 ani, se cer schimbate pt. ca buretele-garnitura perimetral coace / se deterioreaza probabil de la sare, noroi, apa si tot ce mai antreneaza roata.
Apropos de asta, tre' sa le mai verific si io ca au trecut vreo 3 ani de la ultima inlocuire a lor.
Comment
-
Mai, eu am fost o data la ei si ...au rezolvat pe garantie si mi-au zis ca daca e mai intampla ö sa punem silicon". Peste un an iar...asa ca nu stiu ce au facut dar am gasit masina manjita de silicon. de atunci au trecut vreo 4-5 ani si e ok.....
Comment
-
Halal reprezentanta, halal remediere...da-i cu silicon de baie.
Mai ales ca se schimba pe garantie. De 10 ori pe an daca e nevoie.
Singura rezolvare eleganta, curata, de efect, cum vrei sa-i zici, este inlocuirea cand se impune.
Vorbim de masini noi...ca ;a noi astia cu masini de 10 ani+ merge si-o carpeala cu mastic/silicon.
Comment
-
Nu dai bara jos ca sa le schimbi, bagi mana pe dedesupt, pe langa carenaj si pe pipaite se schimba f. usor. In 5 min. maxim, ti le-am schimbat pe amandoua.
E ca la becurile de pe fata, operatiune care se face pe NeVe.
Ca sa pui mastic, probabil a trebuit sa dai bara jos.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostCel mai probabil prin partea dreapta intra
Au colegii rezolvarea
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da...s-a discutat mult pe aici
Apa intra in portbagaj. A mai întâmpinat cineva aceasta problema?apa intra pe la aerisiri portbagaj , montate sub spoiler spate.
Cand nu te mai tin, vinzi masina si nu-ti mai cumperi niciodata Dacia.Last edited by mr.K; 24 April 2017, 22:28.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostPoate la X90, la X52 au capac prins în nituri, operațiunea nu e chiar simplă mai ales dacă nu ai vazut ce e acolo
foarte corect, acolo este capac peste aerisitor cu 2 nituri. Sa nu mai zic ca daca nu pui mastic si pe la nituri, va intra apa si pe acolo. Pentru ca niturile de fabrica sunt mai late, iar cele montate ulterior sunt mai inguste...laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
cine vrea sa care si porcu si soacra in acelasi timp , sa pescuiasca (prin portbagaj) , sa fie in siguranta (doar conducand preventiv si facand multe cruci) , sa aiba garantie pe hartie , noroc ca-si permite.
altfel mai sunt variante in aceeasi bani.o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment