Este mult prea avariat, fata de ce am avut eu,se inlocuieste fara probleme!
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
pe dracu`! o fi citit articole panicarde pe la 4ciuning.
n-ai nici o treaba, mai ales ca este o masina foarte comuna.
daca aveai vreun ktm x-bow, mai ziceam, da` asa e fix pielea cocoselului in tara minunilor.
nu e nici o obligatie! Şăzi cool!
Comment
-
Originally posted by daniel396 View Posts-au smuls firele din sonda lambda aval si nu se pot repara(lipi), cat costa sonda, ce cod are si unde o pot gasi mai ieftin, multumiri anticipate
Comment
-
Problema geamuri electrice
Am un Logan Laureate din 2015 cu geamuri electrice pe fata. Dupa cumparare i-am instalat module pentru comanda in impuls si ridicarea automata a geamurilor la incuierea masinii. Acum cateva zile am observat ca geamul din partea soferului se inchide mai greu (mai incet) decat cel din dreapta, in conditiile in care ambele primesc comanda inchiderii simultan, la incuierea masinii. Cu siguranta este o problema mecanica pe traseul motor actionare, macara, glisiere.
A desfacut si reparat/intretinut careva un astfel de mecanism? E migaloasa operatiunea? Aveti idee, seamana mecanismul cu cel de la Logan 1, tutorialul lui Streulea (nu fac reclama, despre tutorialul asta e vorba: http://www.tutorialelogan.ro/2017/03...geam-fata.html) e acoperitor?Last edited by ctropett; 29 July 2017, 12:39.
Comment
-
@t0rquemada, niturile alea buclucase se pot comanda la bucata? De exemplu, vreo 10? (6x deflectoare aerodinamice fata + 2 ptr suport nr?)
Am intrebat in TM la reprezentanta si nu au putut comanda doar 10 ci doar la set de 100.
Sent from my iPhone using TapatalkI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment