DannyMC, eu nu am problemele astea. Ce versiune ai la meadinav?
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Salut, detin un logan 1.0 Sce, ieri pe autostrada mi s-a aprins in bord martorul luminos multifunctional oranj, am oprit in prima parcare, am lasat masina 20 de minute cu motorul oprit si am verificat sub capota, nivelul de ulei si al lichidului de racire (mai mult nu ma pricep) , cand i-am pus contactul pe computerul de bord a aparut o masina cu o cheie de service pentru cateva secunde. Mi-am continuat drumul, masina se comporta absolut normal. Dupa cateva ganduri si calcule am realizat ca martorul s-a aprins exact cand masina a “implinit” 20.000km. M-am gandit ca poate e ceva de revizie.Uleiul mi l-a schimbat cineva din familie in regim propriu la 14.000, trebuia sa si reseteze ceva pana la urmatoarea mentenanta?( sper sa fie doar ceva de genul asta). O sa merg si cu masina intr-un service zilele urmatoare cand ma intorc in Bucuresti dar as vrea o parere pana atunci. Multumesc
Comment
-
Daca nu a fost resetat...da....Asta-i problema (cel putin la mine, cand am sub 1500 km pana la revizie...se muta pe cat ai am pana la revizie). Din cate stiu, cu 100km inainte se aprinde si un bec galben in bord (nu mai stiu...poate ma inseala memoria)
Vezi ca-ti pierzi garantia daca depasesti 20k intre revizii.
Comment
Comment