Mia mult ca sigur ca nu e easy r dar nici sa trepideze la plecarea de pe loc nu e normal. Cred ca ar trebui sa mergi la garantie. Daca te refuza apelezi la Vocea clientului, Protectia Consumatorului, presa, forumuri, internet. Si poti sa le spui asta de la inceput...
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Am dus vechiul logan 1.4 de la 5 km la 230.000 km fara sa reglez macar ambreiajul! Am vandut masina si inca functioneaza cu ambreiajul original. Sa-mi fi schimbat stilul de condus...
In alta ordine de idei, bateria a picat dupa doi ani, nu face obiectul garantiei, ambreiajul pica dupa 2,5 ani si 80.000 km, nu face obiectul garantiei, atunci ce acopera garantia?
A, si nu e easy-r!
Comment
-
Originally posted by C.Mike View PostCe ai citit tu, este la cei cu easy-r. Ai asa ceva?
Originally posted by rstejar View PostAm citit ca au fost colegi carora le-a fost schimbat ambreiajul pe garantie.
Documentare ambreiaj JR5
Atenție la data postării
bateria a picat dupa doi ani putea face obiectul unui OTS și se schimba gratisPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ai 2% sanse sa iti schimbe ambreiajul cu 80.000 km pe garantie.
Daca aveai cateva mii si trepida, puteai invoca un defect de fabricatie. La 80.000 de km apare o uzura pe care nici tu nu o poti ignora.
Materialele de la ambreiajele noi sunt ECO, nu compara cu ambreiajul de la Loganul vechi.Last edited by catalonia; 9 May 2018, 14:46.
Comment
-
@Catalin S., Depinde de suprafata pe care faci virajul. Mi s-a intamat si mie de 2 ori in parcari subterane pe anumite suprafete lucioase cu imperfectiuni, cele vopsite cu "trafaletele" (sper ca intelegi ce vreau sa zic).I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment