Nu, capota sta fixa, am vetificat-o. Zgomotul vine din zina distributiei inspre perete antifoc
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
-
La.mine s.a intamplat de cateva ori asta si ajungea cam greu la 120 130 si apoi abia ajungea 145 150 si nu mai trecea de viteza asta. Am fost la dacia au pus.o pe tester si au zis ca nu are nimic...
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comment
-
De curiozitate intreb
1. Ce viteza vroiai sa atinga ?
2. Cati cp are ?
3. Ati facut accelerarii bruste, de la 1500 ture ?
4. Opriti motorul imediat dupa un drum solicitanat pt motor ? Ex mers pe autostrada cu 130-150km/h, opriti pe dreapta si ati si luat contactul ?
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Comment
-
Era doar o intrebare, mai era si aia cu CP [emoji39]. Eu pe bord am prins cu dci ul 2007 , 70cp resoftata 175km/h. Pt masina noua 2017 m am dus doar la 170 bord fiindca nu am vrut sa o incerc mai mult.
Dar cred ca daca se raspunde la intrebari este posibil sa gasim ceva raspunsuri, posibil.
1.Daca in oras se merge dupa beculet, turbina se incarca de funingine.
2. Pe drumuri intinse trebuie tinuta in turatie ( 3000-3500 ) pt curatare, daca se conduce mai mult de 70% in oras, Pt portiuni de 10-20km.
3.Daca se opreste motorul imediat dupa un mers sportiv/ lung , turbina nu are timp de racire si se decalibreaza/ cedeaza.
Sunt curios fiindca tot dci am si eu, la masina veche stau cu grija la injectoare, acum la asta noua sa stau si la turbina [emoji3] ?
Comment
-
Eu am mers cat se poate de corect cu un diesel... din toate punctele de vedere.. eu ies odat la maxim dou saptamani si primi 20-30 de km din autostrada ii merg in treapta 4 la 130, undeva la 3000 de rotatii, in Bucuresti dupa ce se incalzeste motorul schimb la 2500 3000 ture... deci suspectez turbina pt lipsa de putere si consumul cam mare la mine...
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comment
Comment