Poate sunt tampit, dar, am o problema cu pisicile care intra la motor. A mai patit cineva asa ceva? Cum mama masi scap de ele fara sa le ucid???
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by catalonia View Post... atunci sa dea si sfoara in tara ...
Foarte frecvent-eronat se foloseste expresia precum mai sus...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
-
Saraca pisica ) Tureaza un pic motorul sau claxoneaza inaite sa pleci. Pisicile se sperie de zgomot si o sa plece singure. Si eu mai patesc, stai lin, n-au ce sa rupa. Plus ca nu suporta mirosul de combustibil. In rest, sa te fereasca domnu` de sobolani )
Comment
-
Originally posted by 77sky View PostCorect este: "a da şfara in ţara", şfara fiind coloana de fum de pe un deal, prin care "comunicau", semnalizau pericolele.
Foarte frecvent-eronat se foloseste expresia precum mai sus...
Sa informeze e si mai bine, ca sa nu ne mai incurcam cu arhaisme.
Cum auzi astazi des, nu exista comunicare.
Dacia isi cam ignora clientii odata ce au achitat masina.
Comment
-
Nu e de glumă cu pisicile. Am pățit să omor una băgată pe la motor fără să știu de existența ei. Am descoperit după 3 zile când începuse să miroasă a mortăciune în mașină și nu îmi explicam de ce. Să vedeți distracție cu scosul ei de acolo și spălat motorul. Coincidență sau nu (pentru că a trebuit spălată toată zona cu apă din abundență și cu săpun, șampon, etc), după 1 luna a murit pompa servo.
Era să se mai întâmple încă o dată dar am fost avertizat de vecini. Era un pui mic de tot rătăcit care nu mai știa să iasă, pe care l-am momit cu lapte.
Comment
-
Deschidere geam
Am o problema la deschiderea geamului de la usa stanga fata. Cand apas butonul pt deschidere, geamul coboara cam 4-5 cm si se opreste, fiind necesar sa dau impuls de mai multe ori ca sa cobor geamul complet. La cealalta usa mecanismul se comporta normal. Chestiunea asta o are de vreo doua zile, pana atunci mergea normal. Care ar putea fi problema ?
Comment
Comment