@iatagan, nu mai are garantie in urma tunningului
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Am nevoie de un mic ajutor de la cunoscatori. La Logan 2 MCV pe hayon in exterior e un plastic unde este si iluminarea de la numar. In urma unei reparatii in reprezentanta Dacia CLuj am ramas fara garnitura de sub el. Am confectionat alta aparent buna, dar la spalare cu jet imi intra apa la iluminare numar. Exista asa o garnitura de vanzare? Un cod ar fi binevenit.
Comment
-
@ady...nu mai stiu cum arata acea garnitura. Nu costa nimic. Insa nu cred ca merita sa o trimit.
Totusi, eu cred ca problema ta este banda dublu adeziva de la bandou, nu garnitura lămpilor care parca nu e detașabilă.
Dacă e acel burete adeziv, trebuie alt bandou. Am patit la fel. Am cumpărat unul nou cu 120 de lei de pe olx.
Le Am recitit postul. Da, bandou nou+curățare resturi de pe vopsea (cu alcool izopropilic - testeaza înainte pealta suprafață). Atenție deosebita la demontare-montare + demontare/montare lămpi număr. Te pot ajuta cu alte detalii a am trecut prin asta.Last edited by sebibv; 9 October 2018, 15:52.
Comment
-
Originally posted by CostiC View Post@t0rquemada. Mi-a scazut nivelul de antigel aproape de minim. Rog help cu o marca de antigel de completare. (culoarea actuala este verde).
Golanul este luat din 15 iunie 2018.
Multam ,
costi
COOLANT
Coolant grade: GLACEOL RX type D
Cooling system capacity: 5.45 litresPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment