Am cumpărat mereu Valeo, dar sunt slabe, incep sa facă zgomot la rece. Odată am luat Valeo flat și un mos binevoitor mi-a rupt un ștergător.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
In 1000 - 1500 km imi scade f putin nivelul de antigel (cativa mm). Urmaresc chestia asta de ceva timp prin masurarea nivelului de lichid dimineata si mereu in acelasi loc de parcare. Aparent nu exista pierderi vizibile (am verificat inclusiv cu scutul dat jos si in zona cu senzorul de temperatura).
Care sunt cele mai frecvente locuri pentru 0.9 tce, pe unde ar putea exista pierderi ? Cine s-a mai confruntat cu probleme similare.
Comment
-
Originally posted by Cyrusddm View PostIn 1000 - 1500 km imi scade f putin nivelul de antigel (cativa mm). Urmaresc chestia asta de ceva timp prin masurarea nivelului de lichid dimineata si mereu in acelasi loc de parcare. Aparent nu exista pierderi vizibile (am verificat inclusiv cu scutul dat jos si in zona cu senzorul de temperatura).
Care sunt cele mai frecvente locuri pentru 0.9 tce, pe unde ar putea exista pierderi ? Cine s-a mai confruntat cu probleme similare.
- Likes 3
Comment
-
Din ce stiu,acel capac din plastic pe unde apar scurgeri se afla in partea laterala a chiulasei,spre baterie si nu are termostat incorporat,are o sonda de temperatura.Cred ca se face confuzie intre acel capac din plastic cu sonda si carcasa termostatului care este tot din plastic.
- Likes 2
Comment
-
Sa inteleg ca fenomenul descris de mine (scadere foarte usoara de cativa mm a antigelului in vasul de expansiune, in decurs de 1000 - 1500 km) este ceva specific 0.9 tce ?
Ciudat este ca la cealalta masina detinuta nu a scazut niciodata nivelul de lichid din vas.
Comment
-
Din acel film de pe net facut de Alex Stoica am remarcat un detaliu. Omul a scos decuplat bateria scotand conectorii de pe bornele bateriei in loc sa desurubeze cablurile masinii de pe conectori. Este mult mai usor de facut acest lucru si mai putin stresant pentru borne care sunt stranse foarte tare de niste coliere pe care ai vrea sa le deranjezi cat mai rar. Si cred ca am mai vazut in alt film aceeasi manevra. Voi ce credeti?
Comment
-
Comment