Astazi am descoperit ca am 3 puncte in care vopseaua s-a luat pe usa spate stanga. Nu am idee de unde au aparut; punctele sunt iesite in relief. A mai patit cineva acest lucru? A doua poza arata locul unde sunt aceste puncte.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
@panselin4
Esti primul pe care il aud cu problema asta.
1. cu spatarul mic rabatat verifica pozitia ghearei de blocare(o vezi prin decupaj)
2. dupa ce te-ai lamurit, verifica si la spatarul mare cum sta treaba, poate agata in ceva sau spatarul se loveste in centura.(centurile spate au locasuri speciale in plasticul negru al peretilor.)
3. daca nu e nimic din cele scrise mai sus, poti apela la garantie.
@Crs. Sandel
Singura sau cu ajutor extern?Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ajutor extern nu imi dau seama de unde ar putea fi, intrucat usa a fost deschisa preponderent cu scopul de a pune bagaje usoare(haine, carti) pe bancheta spate.Obiecte ascutite nu am avut in bagaje, daca as fi lovit usa, punctele erau infundate; astea sunt ca niste varfuri iesite in exterior.
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Postsa nu fi fost asa din fabrica!
Originally posted by stoicanu View PostDupa parerea mea par a fi lovituri din interiorul usi si poate fi chiar macaraua geamului.
Fa cateva teste.
Comment
-
-
Noroc ca e pe interiorul usii ...oricum ar trebui mers la garantie ...ca impunsatura e din interior inspre exterior si nu de la exterioir la interior ..oricum dorei de acolo cauta nod in papura ...da u fii ferm si raspicat ca asa trebuie tratati astia
Comment
-
@Crs. Sandel Dupa cum se observa din poze acolo nu e nimic. Poate doar ghidajul geamului?!Last edited by t0rquemada; 3 May 2014, 23:32.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ms pt poze. Habar nu am de unde or fi aparut acele puncte.Am dat mail la V.C., sa vad ce imi raspund; de abia joi ma pot duce la service.Last edited by Crs. Sandel; 3 May 2014, 23:42.
Comment
Comment