If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
inainte era plasticul mai bun era calculat sa se autodistruga ( ca toate masinile Renault de altfel ) dupa 7 ani ca sa cumperi alta dar la noi scrie Dacia pe firma si se autodistruge si mai repede.
Ai gasit asta undeva? Ca mi se pare interesant. Sau sunt povesti? Ca eu am avut Logan din 2006 si am Renault in familie si plasticele sunt perfecte.
dadan, uite un link despre cum sunt montate barele alea la Sandero. Cred ca e similar.
sa vad eu unde gasiti voi garniturile alea de schimbat vin din uzina cu suporturile bareleor. Se cumpara bare/suporti tot-complet-apsolut cu garnituriele inclus
bine macar ca nu trebuie desmontat tot garnisajul interior al capotei vine surubrile insurupate pe afara
poate la desmembrari altele la fel de bune ca alea care le ai deja crapate si ciobite
stie cineva ce inseamna eroarea de mai jos? a aparut in accelerare, la 120km/h, a tiuit specific si a ramas in bord max 2 sec apoi s-a stins. nu imi apare nici o eroare.
1.0 Sce, 23.000 km, 2017 t0rquemada
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
stie cineva ce inseamna eroarea de mai jos? a aparut in accelerare, la 120km/h, a tiuit specific si a ramas in bord max 2 sec apoi s-a stins. nu imi apare nici o eroare.
1.0 Sce, 23.000 km, 2017 t0rquemada
Salutare , stie cineva daca se poate schimba garnitura de cauciuc de la barele de plafon de la un stepway - la una din bare cauciucul ala s-a dezintegrat, probabil o fi fost un lot prost.. la cealalta bara e in stare perfecta.
Eventual daca ma puteti ajuta cu un cod pentru acele garnituri...
Se poate schimba doar cu tot cu elementul 1 și/sau 2
dreapta
BARRE TOIT LJT D 738204651R 89,17e +tva
stanga
BARRE TOIT LJT G 738210512R 89,17e +tva
Mersi fain, am gasit pe OLX de la cineva care lucreaza probabil la uzina cu 200Ron setul de garnituri insa pentru o problema doar estetica si pe care o vad doar eu nu se merita efortul... o sa mai caut pe la dezmembrari , sau daca se iveste o varianta mai ieftina
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment