Originally posted by CeDeBe-L
View Post
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Cred ca la ultimul plin am auzit si eu balstacait, ce-i drept am cam fortat si eu plinul, am pus mai mult decat deobicei, dar am zis ca este o sticla de apa si aceea face zgomotul acela. Data viitoare nu o sa mai fortez prea plinul si nu voi auzi un astfel de sunet la fiecare frana.
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostEu nu am mai auzit la alte sarete zgomotul combustibilului! Acest sunet este meritul exclusiv al Loganului
ps =Sper ca nu o ei ca pe o jicnire.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Nu stiu cum e la voi, dar la mine se aud zgomote din rezervor doar cand am consumat 3-5 l din plin (plin pana cand se opreste pompa, nu pana in buza) si cand mai am 9-10l in rezervor. In rest e liniste.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostNu stiu cum e la voi, dar la mine se aud zgomote din rezervor doar cand am consumat 3-5 l din plin (plin pana cand se opreste pompa, nu pana in buza) si cand mai am 9-10l in rezervor. In rest e liniste.
La mine se aude in special cand parchez cu spatele in rampa. Nu cred ca e problema tehnica, e doar...un fapt
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View PostAm si eu una ...
De vre-o luna a inceput sa pocane balamaua - mai bine spus opritorul usii soferului - boala tipica se pare la logan.
Pana acum am trata-o mai cu indiferanta, mai cu WD40 dar astazi m-a cam scos din pepeni si sper ca in week-end-ul asta sa o pot trata cu spray-ul cu ulei de la Sonax.
Stiam de spray-ul asta dar m-am convins ca e ok din tutorialul Mastrului (se stie despre cine e vorba ).
DSC_0012.JPG DSC_0011.JPG DSC_0010.JPG
Urmeaza inlocuirea pe garantie. Cei din reprezentanta mi-au spus ca se va inlocui fara probleme ... mai trebuie doar sa imi fac timp sa ajung la inlocuit.
Comment
Comment