Motor de Tesla cred ca e
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Asa se intampla cand masina mai este condusa si de o femeie, in cazul meu de maicamea care o spun cu mana pe inima ca nu merita mai mult de o bicicleta, maxim o roaba.
Azi intr-o parcare subterana nu s-a simtit bine pana nu a zgariat bara din fata, ca sa dovedeasca tuturor ca zicala cu femeile la volan se aplica si astazi.
Chestiile astea s-au intamplat cu fiecare masina pe care a avut-o, se numeste dorinta de a-ti afisa calitatile de femeie la volan....
Comment
-
Negreala aceea de pe bara nu are nevoie nici macar de polish. Suficient un detergent de calitate si iese ... mai urat arata in srept cu roata - acolo bara pare infundata.
@hassero - nu cred ca e bine sa vorbesti asa de mama ta; poate ma degraba sa incerci sa ii explici ce si unde a gresit si poate va intelege ca nu numai ca face rau masinii voastre ci poate afecta si masinile altora - lucru care nu este prea placut.
Comment
-
Originally posted by hasserro View PostAsa se intampla cand masina mai este condusa si de o femeie, in cazul meu de maicamea care o spun cu mana pe inima ca nu merita mai mult de o bicicleta, maxim o roaba.
Comment
-
Am ezitat sa-i sterg postul lui @hasserro, pentru a nu-i desconsidera efortul de a pune si niste poze, dupa care ne trezim cu 4 posturi pe langa.
...
Haideti sa revenim totusi la subiect.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Nu stiu daca ma intelegeti sau nu dar in atatia ani de explicatii m-am cam saturat si eu sa vorbesc aiurea. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, imi cer scuze si catre micu!
Ca sa revenim cat de cat la subiect, am vorbit cu cineva cu polish si se rezolva probabil weekendul acesta. Voi pune niste poze.
Comment
-
Am vrut azi sa ma conectez prin bluetooth la cd player si nu il vedea telefonul. Dupa mai multe incercari l-a vazut da scria pe ecran la cd failed to connect to device. In meniu la player aparea telefonul meu dar nu se putea conecta.
Am incercat si cu un alt telefon si aceiasi problema. Ce sa fie?
Ambele telefoane sunt android (samsung galaxy note 2 & sony xperia z1)
Mentionez ca playerul nu este cel lg cu navi.
Comment
-
Note ul meu da, asa cum am mai scris, a mai fost conectat si a mers perfect. Despre xperia nu stiu pt ca nu era al meu. Sunt in casa acum, ma voi duce mai incolo la masina sa verific manualul si sa incerc si conectarea cu un tel mai vechi.
Comment
Comment