Rezolvarea e simpla, blocati usile la plecare.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
La mine se blocheaza automat la plecarea de pe loc, am activat functia din buton la cateva zile dupa ce am luat masina, dar sincer sa fiu nu mai imi aduc aminte daca cand s-a intamplat aveam deja sau nu functia de blocare automata activata.
Oricum nu ii normal sa se intample. Probabil o sa am o vorba cu cei de la Dacia, dar momentan n-am avut timp.Last edited by epuru; 1 July 2014, 11:23.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Tinand cont ca la logan 1 au facut rechemare pe faptul ca sudurile la scaunul soferului nu sunt bune, acum e posibil ca la o groapa sa nu cadeti cu tot cu scaun din masina ...
PS Postul meu e un pamflet.
Acum pe bune, voi chiar vorbiti serios? Se deschid usile in mers ?
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostPoate nu au fost inchise bine?
Eu nu am avut probleme de genul.
Originally posted by Drogas View PostTinand cont ca la logan 1 au facut rechemare pe faptul ca sudurile la scaunul soferului nu sunt bune, acum e posibil ca la o groapa sa nu cadeti cu tot cu scaun din masina ...
PS Postul meu e un pamflet.
Acum pe bune, voi chiar vorbiti serios? Se deschid usile in mers ?Last edited by epuru; 1 July 2014, 14:42.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
- aloha tuturor
mirobolantul, preafericitul si genialul stepway face figuri:
- si anume: am ramas pe rosu, am mers cam 2l pana la pompa si am bagat asa ca scartaru' 5 litri - nimic tot pe rosu.
- am mai bagat 5, tot pe rosu.
Stie cineva ce poate fi?
Ma duc acum sa bag vreo 15l poate poate se misca ceva la caramizi. Consumul si restul functiilor CB merg bine, atat doar ca el considera ca sunt pe rezerva.sigpic
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostVezi poza,
burduful iese usor din stalp, verifica pozitia mufei, si daca ai zgomote la miscarea cablajului din stalp
Comment
-
La loganu 1, a aratat perfect pana în ultimul an junate. Dupa aia arata in plus. Bagam 10 litri se ridicau vreo 5 caramizi ). Am schimbat si.plutitorul, degeaba. Am bagat acum.in asta mai mult si le.a afisat oe toate. Oare daca fac plinul din 4 in 4 litri tot pe rosu sunt? ))sigpic
Comment
-
@yo9ict Eu am vorbit de ce se vede in poze, nu trebuie sa demontezi interiorul. Trage burduful afara, verifica pozitia mufei in burduf, si misca putin de cablajul ce iese din stalp; daca nu auzi nimic, greierasii sunt din alta partePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment