Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ciresel, unde iti speli masina? Ai fi uimit sa afli ca de la spalatul masinii iti raman multe zgarieturi fine
    Daca ai doar 2 fire, e airbag-ul

Comment

• buna .
      sub scaun sofer am dou mufe una verde si una neagra
      sub scaun pasager (dreapta fata) am doua mufe negre mari si doua mufe mai mici una neagra i una gri.
      as pune si vreo 2 poze dar nu stiu pt ca sunt incepator pe forum

Comment

• Ce de mufe sub scaunul din dreapta.
        Banuiesc ca una este airbag-ul una centura si una senzorul de presiune si a patra nu stiu.
        Enu nu am decat una singura pe dr.
        Pe stg sunt 2 una centura si una airbag-ul ca nu are nevoie de senzor de presiune ca doar nu o merge masina singura.
        sigpic

Comment

• Eu am sub scaunul soferului 2 mufe: una verde si una neagra.
          Sub scaunul din dreapta am una singura neagra.
          Ce inseamna asta ?
          "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
          "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

Comment

• Mufa neagra = airbag lateral
            Mufa verde = senzor centura
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• A observat cineva ca nu exista sau cel putin la mine nu se aprinde becul atunci cand apas dezaburitorul ... se aprinde la cineva ?

Comment

• da...are un beculet minuscul exact pe butonul pe care apesi! in bord parca nu apare nici un martor!
                Keep walking...

Comment

• poi in bord ma refer .... ca nu mi se aprinde nimic desi exista .... e imposibil sa nu fie .... oricum sunt multi dorei prin serviceurile dacia

Comment

• Iti recomand sa citesti manualul de utilizare. NU exista martor dezaburire activa IN BORD, ai doar un martor pe buton.

Ca idee avem in bord(turometru) un martor pentru TPMS (tire-pressure monitor system) dar se pare ca e inactiv.
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• oricum butonul sta aprins 10 min si se inchide automat ..... smechera asta :P

Comment

• pai doar nu vrei sa functioneze non stop?! isi face treaba si apoi intra pe off! eu salut lipsa martorului in bord...la loganul ph2 era chiar deranjant!
                        Keep walking...

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
                          Mufa neagra = airbag lateral
                          Mufa verde = senzor centura
                          Si mufa pt incalzirea in scaune care e ?
                          "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
                          "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

Comment

• avem asa ceva? mufa de incalzire scaune?!
                            Keep walking...

Comment

• Cea verde.
                              Mufa verde are loc de 4 fire, dar sunt prezente doar 2.

Comment

• Ce bine ar fi sa putem activa avertizare de roata desunflata.
                                In principiu nu ar trebuii sa fie greu numai da aiba softul in bibilica calculatorului.
                                sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google