Neajunsuri Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu cred ca nici macar nu ai bec.Poate unele au si altele nu.
    Desfa tripla si uita-te pe acolo
    sigpic
    !

Comment

Exista bec acolo (am desfacut tripla si am verificat) - iar becul respectiv functioneaza (l-am probat). Doar ca la mine nu exista fir tras pentru acel bec ceata spate.
      Am detaliat problema asta si la mine in my ride.
      Uite prin comparatie ce are colegul epuref si ce am eu.

Evident ca becul se aprinde in bord iar becul de ceata pe stanga functioneaza fara probleme.

In mufa pinul aferent becurilor de ceata este ultimul de jos (l-am verificat) iar la mine se vede clar ca pe stanga exista fir un pinul respectiv iar pe dreapta ciu-ciu.
      Merci
      sigpic
      This is My Ride!
      !Visit and enjoy!

Comment

Mai bine il intrebi pe cologul nostru daca nu cumva a tras el un fir de la stopul din stg.
        Este foarte simplu tot ce trebuie sa faci este sa pleci cu un fir de la ceata din stg.

Originally posted by razvanamza View Post
        mai exista si RacingCode, si diversi "ingineri de la Pitesti". intreaba este tot. in principiu exista deja softul "sport" pentru 0,9 tCE, pentru ca se remapeaza deja Clio echipate cu acest motor. castigul este frumusel
        Eu as vrea sa remapez doar varianta eco si sa devina sport, cred ca cer prea multe.
        Last edited by stoicanu; 10 March 2013, 11:54. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

Nu cred c-a tras nici-un fir epuref, el are masina dintre primele fabricate(primul in Constanta) si e posibil ca cei de la DACIA sa-si fi dat seama de "greseala" facuta in sensul ca pe dreapta nu e obligatoriu aceasta lumina si sa mai faca ceva economie.

Comment

Eu cred ca cel mai in masura este sa ne spuna el.
            Instalatia electrica se face un standard la toate variantele.
            sigpic

Comment

A spus deja aici.

Comment

Si nu numai ca nu si-a tras el niciun fir ... dar si masina mea si a lui au fost comandata in acelasi timp - el a primit masina cu o zi inaintea mea.
                Singura diferente ar fi ca a lui e full (fara piele) iar eu nu am pachetul LOOK (nu am geamuri electrice spate si jante aliaj) ... dar nu vad nicio legatura intre gemurile spate si becul de ceata ... sau mai stii? ... ca astia de la dacia sunt in stare de orice - daca au facut ei un pachet care include geamuri electrice spate si jante aliaj - doua chestii care au foarte multe in comun.
                Am sa insist si eu la vocea clientului sa vad ce imi spui cei de acolo.
                Poate daca mai e cineva cu un full option sa ne spuna cum e.
                Merci
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

Eu am varianta full fara piele si cotiera si nu se aprinde.
                  Masina este fabricata tot in 2012.
                  sigpic

Comment

Nici la mine nu se prinde becul din dreapta spate.
                    soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

am o nelamurire! am citit mai toate parerile ziaristilor care au facut test drive cu logan 2 motor tce90.am constatat ca parerile lor difera cind vine vorba de cutia de viteze.unii sint multumiti spunind ca este bine etajata,altii exact contrariul.ii rog pe posesori sa ne lamureasca cum este cu aceasta etajare a cutiei.

Comment

Cand conduci o masina noua si pe o distanta de 10km nu ai cum sa iti dai seama cat de bine este etajata cutia mai ales ca sunt ziaristi de profesie.
                        Dupa mine tr1 este cam scurta , in rest se comporta bine.
                        sigpic

Comment

La test intradevar am observat si eu treaba asta,treapta intai e cam scurta dar totodata si mai cu vlaga faptu ca imediat ajungi la 3-4 mii rpm.

Comment

Lipsa indicatorului de temperatura la Logan 2 cred ca e un handicap mai ales pentru incepatori, la motorizarile turbo sau dci, pentru ca nu stiu exact cand pot sa inceapa sa-i dea talpa, iar daca motorul nu e suficient de cald, asta se va vedea in timp.
                            Last edited by mr.K; 27 May 2013, 12:22.

Comment

Nu se poate monta un ceas aftermarket?

Comment

Avand in vedere ca traim in romania si nu prea avem unde sa-i dam talpa...
                                Eu unul merg frumos cam 10-15 minute, dupa care stiu ca-i pot da talpa ca e cald motorul.
                                Si oricum, talpa si-o ia usor si contstant, nu dintr-o data.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google