Originally posted by zenit
View Post
Neajunsuri Logan II
Collapse
X
-
Muzica se poate cumpara si dupa net.
Mecanica de CD e scumpa, mecanica performanta care nu transmite vibratii la mediul CD este si mai scumpa si voluminoasa. Dacia vrea sa produca masini ieftine atractive, din pacate noi vorbim aici ca muzica se cumpara pe CD insa cati dintre voi ati cumparat un CD original care sa sune bine la 50-80 ron in ultimile luni? Putini. Cati ati ascultat muzica pe net si ati downlodat melodii? Mult mai multi => Dacia a ales solutia mai moderna care este si mai ieftin de implementat si e solid state.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by zenit View PostE o vorbă care zice "dai un ban, dar stai în faţă". La Dacia Renault nu e valabil. Am medianav pe Laureatul meu (cu cruise control şi senzori parcare) dar acesta nu e prevăzut şi cu CDplayer. In afara de radio nu poti asculta muzică decât de pe iPhone ori USB. În lumea civilizată, muzica se cumpără pe CD. Totuşi.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by zenit View PostE o vorbă care zice "dai un ban, dar stai în faţă". La Dacia Renault nu e valabil. Am medianav pe Laureatul meu [...] dar acesta nu e prevăzut şi cu CDplayer. [...]
Comment
-
Totusi, nu e mare filozofie sa oferi din fabrica o unitate care sa aiba: CD-player cu redare mp3, redare de pe USB, si card SD.
Nu-s fanul celor dotate cu mufa AUX, pentru ca nu-mi place sa am ceva care sa atarne iesind din player.
Dar Dacia a stat intotdeauna prost la dotarea audio din fabrica, cer multi bani pe mai nimic. Cine mai vindea in 2004 CASETOFOANE auto sau chiar numai RADIO, pe variantele ieftine, decat Dacia?
Optional, un CD player fara redare mp3, costa frumusica suma de 150 de euro. Adica, JAF pe fata, pentru o "scula" modesta ca performante.
Nu intereseaza pe nimeni de pe aici (asta daca nu sunteti producatori muzicali/militie) de unde ne luam muzica, ci cum putem sa o ascultam.Last edited by mr.K; 18 March 2014, 10:33.
Comment
-
Doar Radio, fara caseta, nu tin minte sa se fi pus pe Logan. Nici macar pe Solenza.
Dacia Logan AMBIANCE
- Airbag frontal şofer
- Centuri de securitate faţă: în 3 puncte, reglabile pe înălţime
- Centuri de securitate laterale spate cu prindere în 3 puncte
- Centură de securitate centrală spate: 2 puncte
- Tetiere faţă cu reglare pe înălţime
- Antidemaraj electronic
- Indicatoare digitale: carburant, temperatură lichid răcire, kilometraj
- Reglaj faruri din interior
- Stergător parbriz cu 2 viteze şi temporizare fixă
- Reglaj manual retrovizoare exterioare
- Retrovizor interior cu reglaj noapte/zi
- Încălzire - ventilare cu 4 viteze
- Comandă reciclare aer
- Închidere centralizată cu cheie a portierelor
- Geamuri colorate
- Plafonieră centrală
- Parasolar pasager cu oglindă de curtoazie
- Bloc fumător faţă (scrumieră mobilă şi brichetă)
- 3 mânere de viraj
- Lumină portbagaj
- Scaune faţă cu reglaj longitudinal şi reglaj al spătarului
- Cutie de acte (8 litri)
- Suport pahare pe consola centrală
- Spaţiu documente pe planşa bord în partea dreaptă
- Antenă şi precablaj
- închidere centralizată ce acţionează şi uşa portbagajului
- Buton deschidere portbagaj
- Nou schimbător de viteze
- Stopuri spate de tip cristal
Dotări opţionale Dacia Logan
- Radiocasetofon 2 boxe pentru Ambiance 180 euro
- Direcţie asistată pentru Ambiance 405 euro
- Vopsea metalizată 255 euro
- Garanţie extinsă 3 ani sau 100 000 Km pentru Logan MPI 195 euro
- Garanţie extinsă 3 ani sau 100 000 Km pentru Logan dCI 265 euro
- Jante aluminiu 300 euro
- Direcţie asistată 405 euro
Dar deocamndata, cea mai buna calitate a auditiei e pe CD track, nu mp3 de pe diverse medii de stocare. Si tocmai asta lipseste din oferta Dacia.Last edited by mr.K; 18 March 2014, 12:49.
Comment
-
Lasa, ca nici radio-ul pe original nu era mai breaz. Am si acum pe undeva radiocasetofonul cu are a venit Laureat-ul meu. Posturi nationale care pierdeau semnalul in zone de oras... am zis ca e de la antena, am verificat. De obicei radioul origial al oricarei masini merge mai bine decat al unei scule aftermarket. Ei bine, la mine a fost invers.
Medianav-ul e LG parca la L2. Ca o remarca, pe Romania, LG-ul are o singura tableta la vanzare, ca sa dau un exemplu asemanator. Re doar un ecran bun si sistemul konckon pentru a o activa, nici 3G nu ofera.
LG e ala cu marfa mai ieftina decat concurenta si nu la fel de buna, este? Testat pe tablete, TV-uri, telefoane.
Au acum un telefon LG G2, vedem daca rupe concurenta.Last edited by mr.K; 18 March 2014, 22:12.
Comment
-
N-am postat problema cu lipsa CD player-ului pe medianav nici ca să mă plâng nici să mi se spună că trebuie să iau muzica de pe iTunes sau de pe torenţi. Cine poate înţelege va înţelege despre ce e vorba şi cât de penibili sunt cei de la Dacia-Renault în dorinţa lor de a scădea costurile. Soluţii se găsesc mereu. Am înţeles că e o zonă de prezentat "neajunsuri" nu "catastrofe". Ori nu e o castrofă să tragi muzica de pe net (moca) în loc să o cumperi.
P.S. Pt lipsa lămpii din torpedo, observ că încă nu mi s-a recomandat să-mi cumpăr o lanternă. Trag speranţă încă....
Comment
Comment