If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare,
Pana la urma a aflat cineva cat costa sa capitonezi farurile din spate din portbagaj?
Intetionez sa dau zilele astea avansul si tare ma incurca acest minus la Logan 2.
Farurile din spate din portbagaj...ma doare capu`
Tradu te rog pentru ca nu inteleg limba ta romana.
Sunt aceleasi manete care se puneau pe penultima generatie de renault.
Nu crezi ca fac altele special pt dacia.
Deci daca asa merg pe dacia, asa mergeau si pe renault.
a
E chiar la fel cu alea de pe clio 4....
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
La Dacia X52 ai claxon pe băț, iar la Renault X52 ai claxon pe volan, din monomanetă pleacă firele prin spiră pe volan exact ca la frații X98, X87 și Kaptur
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Mmmm sunt multe de spus referitor la aces 1,2 MCV însă cel mai tare ma deranjează sistemul de încălzire prin ventilație ( deci nu încălzire / ventilație) mașina asta știe sa dea numai căldură indiferent de setările de la panoul de comenzi indiferent dacă dai pe cald sau rece, nu are recirculare ( NU ARE RECIRCULARE ) deci in cazul în care folosești încălzirea bagă praf, gunoie, gaze de eșapament de la alții etc ca bine înțeles nu are nici măcar un banal filtru de CABINĂ. Și cum toate astea nu sunt de ajuns încălzirea e dirijată de o clapeta care când dai pe cald bagă aer de afară prin radiator după care la aeratoare iar când dai pe rece îl direcționează direct la aeratoare ( simplu și eficient în teorie ) în practică caldura apa calda circula prin cabină tot timpul iar bordul e tot timpul cald ( prea cald vara indiferent ca sta la soare sau nu) Drept urmare vara e un coșmar. Mașina asta cred eu că e făcută pentru utilizatorii ocazionali. Feriți-vă de ia. Găsiți orice alternativa numai Aces nu. E o mașină făcută pentru lumea a treia sau pentru ani 1960. Am primit-o de la firma la care lucrez. Credeți-mă e o prostie nu dați bani adunați cu greu pe așa ceva.
La cum scrii, nu ma mir ca ti-au dat de la firma varianta "aces". Zi mersi ca nu ai primit o bicicleta!
Daca erai mai rasarit pe-acolo poate primeai un Laureate si-ti schimbai si parerea despre masina.
Mmmm sunt multe de spus referitor la aces 1,2 MCV însă cel mai tare ma deranjează sistemul de încălzire prin ventilație ( deci nu încălzire / ventilație) mașina asta știe sa dea numai căldură indiferent de setările de la panoul de comenzi indiferent dacă dai pe cald sau rece, nu are recirculare ( NU ARE RECIRCULARE ) deci in cazul în care folosești încălzirea bagă praf, gunoie, gaze de eșapament de la alții etc ca bine înțeles nu are nici măcar un banal filtru de CABINĂ. Și cum toate astea nu sunt de ajuns încălzirea e dirijată de o clapeta care când dai pe cald bagă aer de afară prin radiator după care la aeratoare iar când dai pe rece îl direcționează direct la aeratoare ( simplu și eficient în teorie ) în practică caldura apa calda circula prin cabină tot timpul iar bordul e tot timpul cald ( prea cald vara indiferent ca sta la soare sau nu) Drept urmare vara e un coșmar. Mașina asta cred eu că e făcută pentru utilizatorii ocazionali. Feriți-vă de ia. Găsiți orice alternativa numai Aces nu. E o mașină făcută pentru lumea a treia sau pentru ani 1960. Am primit-o de la firma la care lucrez. Credeți-mă e o prostie nu dați bani adunați cu greu pe așa ceva.
Din cate masini am condus eu printre care si Porsche Cayenne Turbo vara fara ac tot aer cald baga pt ca aerul de afara e cald!
Legat de recirculare...eu o folosesc doar ff rar vara cu AC sa se raceasca mai repede, iar in restul anotimpurilor in 8 ani nu stiu daca am folosit-o de mai mult de 20 de ori asa ca fara AC pentru mine e ceva inutil. De asemenea zici ca "pe incalzire baga praf, gunoaie, etc"...asta e lipsa filtrului de polen (a mea nu are din fabrica) si personal nu ii simt lipsa. In cazul in care folosesti incalzirea nu e prea indicata recircularea ca se aburesc toate geamurile si eu nu mi-as dori sa fiu intr-o masina de genu.
Varianta Ambiance eu o vad mai ales pentru persoane mai in varsta, care umbla rar cu masina, au nevoie de ceva ieftin care sa ii duca din A in B fara sa fie interesati de aspect si performante. O alta utilizare o vad pentru cei care chiar nu isi permit mai mult de 5-6.000 euro pentru o masina si decat una second in care salariul nu le permite sa schimbe anumite elemente care cumparate noi fac de 2 ori cat venitul familiei pe luna, prefera o masina noua cu 3-4 ani garantie asa cum e Logan Access de care daca ai grija (si o fac cei pe care nu ii dau banii afara) cel putin 10 ani nu faci investitii mari in masina si te folosesti de ea cu costuri reduse.
In concluzie...nu e o prostie si daca tot esti amarat si vai de capu tau macar atata demnitate sa ai si sa-ti iei macar o data in viata o masina noua!
o sa fac referire strict la versiune pe care o conduc respectiv ambiance , ce ma deranjeaza :
- lipsa unui filtru de polen care trebuia pus indiferent de nivelul de echipare
- lipsa unui bec in torpedou care e necesar in anumite situatii
- faptul ca in timpul mersului cand spal parbrizul , jumatate din apa ajunge si pe geamul lateral al soferului , e o chestie foarte nasoala ) ..si la viteze mai mici tot asa se intampla deci nu e viteza o problema
-garda la sol mult prea mare , chiar au exagerat la acest model
- faptul ca atunci cand virez dreapta / stanga maxim pe loc , torumetrul are mici fluctuatii
-scaunele care sunt ca nivel de confort jalnice , dupa un drum de 400 / 500 esti robot cand cobori din masina
- calitatea lucrarilor la interior ( imbinari / taieturi etc ) materialele sunt cum sunt ...dar modul in care au fost asamblate lasa de dorit... mocheta care nu acopera toata suprafata etc,
- faptul de 40 % din parbriz ramane murdar dupa o spalare
- la portbagaj acel tub cu fire care e prins de bratul portbagajului pentru inchiderea centralizata a portbagajului e total inesteticse vede lipsa de interes ..
Per total nu as mai dai banii pe masina aceasta daca ar treui sa o cumpar din nou , raportul calitate / pret nu se justifica.
si un lucru pozitiv : consumul de GPL super ok
-
De anul trecut am si eu un model sl10 1.5 dci care m-a costat 11.400 de euro fara media nav, senzori de parcare si pilot automat. Mai mult de jumatate din bani i-am 'imprumutat' de la tatal meu si la insistentele lui am hotarat sa o cumpar. Dar sincer, imi pare rau! Pe langa altele care s-au mai scris, cel mai mult ma deranjeaza feedback.ul pe care il simt in volan pe orice fel de drum, la cea mai mica denivelare iar in curbe este VARZA!!! Pe scurt, nu merita banii!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment