Functia ECO Pe Motor 1.2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu...nu arata asa, e o chestie compacta.

arata asa: http://www.google.ro/search?q=motor+...F%3B1024%3B682

Comment

Eram sigur...

Comment

si atunci? sa mai continui investigatiile sau sa zic mersi?

In alta ordine de idei, am vazut in manual ca pentru dezactivarea functiei ECO trebuie apasata acceleratia brusc pana la podea, dar in acelasi timp zice si ca se poate dezactiva tot prin apasarea butonului. Sunt valabile amandoua variante?

PS. Oricum nu cred c-o s-o folosesc prea mult......poate chiar deloc. Doar o proba si atat.
        Last edited by paulbotosani; 5 March 2013, 00:38.

Comment

iese din functia eco numai cat apesi pedala la podea, dupa ce ridici piciorul se reactiveaza functia eco.
          La mine se simte la pedala cand o apesi pana la fund ai impresia ca are un buton sub ea ceva de genul butoanelor de la geamurilor electrice.
          E posibil sa nu fie decat butonul si cablajul elecric si nimic mai mult.
          sigpic

Comment

stoicane, probabil ceea ce simti tu jos e o chestie gen kick-out sau cum ma-sa ii spune. Am intalnit-o la masini gen Mercedes, dar cand se auzea click-0ul ala te baga in scaun urat de tot )
            Dar e interesant ca are functia eco disponibila. Intrebare e daca este functionala. Pe site-ul dacia eu am vazut doar la 0.9

Comment

Studiati mai bine dotarile oferite in standard de Dacia. Functia Eco-Mode exista inca de pe versiunea Ambiance. Deci functia este activa si nu sunt greseli de fabricatie 100%.

Descoperă gama completă Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Prețuri și caracteristici.

Descoperă gama completă Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Prețuri și caracteristici.

Precizez, toate dotarile care sunt pe Laureate, sunt insumate de la versiunea Acces + Ambiance + dotarile care il fac "Laureate". Cititi mai cu atentie titlul echipamentelor.

edit: @paulbotosani: dealerii care ti-au livrat masina sunt niste dobitoci care nu stiu ce vand. Este inacceptabil pentru postul care il ocupa.
              Last edited by aleXpeed; 5 March 2013, 02:15.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Da da exact ca la mecedes se simte numai ca la ala mai are rolul de a mai da si o treapta infioara.
                Lagat de bagat in scaun nu e cazul CL 500 motor 5400cm 400 cp fata de 0.9 si 90 cp.
                Am mers un plin cu functia activata si sa zic ca am facut o economie de 0,7 l la 100km.
                Acum ramane sa ne spun daca are si chestia aia la pedala.

Fuctia eco mod are steluta la care legenda spune valabil numai la modelele 0.9 tce.

La Ambiance nu are in echipare 0.9 tce si din aceasta cauza nu apare la dotari.
                Last edited by stoicanu; 5 March 2013, 15:21. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

Eu din ce stiu functia eco mode nu este pe 1.2. doar pe 0.9. Stiu ca asa scrie pe o oferta cu comparatiile intre acces, ambiance si laureate

Comment

O poza cu masina in ansamblu si cu botonul ' cu pricina se poate ?
                    Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Pe mine ma umfla rasul butonul ala Eco pe astfel de motoare. Ce drak de consum mai mic poti scoate??? Mergi ca o rama cu masina, iar din rama ti-l face melc. WTF.

Comment

Ei lasa, coboara de pe piedestalul cu 16v, ca asa poate rad si altii ce au motoare turbo de "lesinatura" de 1.6 aspirat

Comment

Aici gresesti. Eu nu am facut afirmatia gandindu-ma/comparand cu motorizarea mea.
                          Chiar nu m-am gandit la chestia asta. Si nu am nimic impotriva ca altii sa zica acelasi lucru despre aspiratorul meu 1,6 16v. Sunt motoare diverse pe lumea asta, fiecare si-a luat ce a considerat bun si util pt el. Nu am condamat pe nimeni ca si-a luat 0,9 sau 1,2 16v. Vorbeam doar de utilitatea butonului eco.

PS: Motorizarea mea nu este pe niciun piedestal. Noul 1,8 TSI de 180 cp de pe Octavia 3 este pe piedestal....

Comment

Eu cred ca vrut sa spuna ca 0,9 mai trage cum mai trage cu eco activat dar 1,2 16v o sa fie lesinat si aici ii dau dreptate.

0,9 cu eco activat cred ca coboara undeva la nivelul lui 1,2 16 v.
                            Last edited by stoicanu; 6 March 2013, 12:27. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

Sa elucidat misterul cu functia eco la 1,2 16v.
                              Nu cred ca sunt singurul curios de pe aici.
                              sigpic

Comment

Am intrebat eu de eco mode la 1.2 nu este diponibil. Cred ca e mai probabil sa functioneze doar circuitul electric din buton pana in bord decat sa fie intradevar functional butonul. Una peste alta 1.2 oricum e destul de eco, daca ii mai tai din benzina....
                                soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google