Mcv 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, dar daca ai nevoie de o masina mai mare si mai spatioasa atunci MCV este ideal.
    Ar fi frumos sa lanseze si un MCV STEPWAY, ar da chiar bine pe MCV.
    Diferenta dintre un STEPWAY FULL OPTION si un MCV FULL OPTION este intre 1100 € si 1700 €
    Last edited by angelblack; 28 May 2013, 21:46.

Comment

• Pai din fata toate sunt la fel , lipseste din gama un Coupe .
      sigpic

Comment

• Nu cred ca vom vedea prea curand un coupe.

Comment

• Originally posted by angelblack View Post
          Da, dar daca ai nevoie de o masina mai mare si mai spatioasa atunci MCV este ideal.
          Ar fi frumos sa lanseze si un MCV STEPWAY, ar da chiar bine pe MCV.
          Diferenta dintre un STEPWAY FULL OPTION si un MCV FULL OPTION este intre 1100 € si 1700 €
          auleu. un MCV STEPWAY ...
          fara nici o ezitare m-as baga. serios.
          Sau Logan Stepway ...
          pentru mine garda la sol e f importanta

Comment

• Si pentru mine este foarte importanta garda la sol. Mai importanta chiar decat consumul.

Comment

• Lansarea a fost la TNB, si era mai mult pentru presa, dar a putut intra cam oricine.
              Lume relativ putina; au fost doua masini- una folosita dinamic, pe scena, alta expusa static, pentru poze si declaratii
              Attached Files

Comment

• Uitati aici lista de preturi si dotari.
                Attached Files

Comment

• Masina este destul de inalta si , cu 5 oameni in ea nu mi s-a parut sa se lase semnificativ.
                  Portbagajul este capitonat/ mochetat mai bine decat la berlina,nu se mai vad firele de la stopuri.
                  Hayonul are un loc de unde sa apuci pentru a il inchide si, din comentariile celor din jur acesta este mai bun decat la Clio.
                  Spatarul banchetei nu se mai aseaza pe tablele inestetice de la berlina, seamana cu cel de la Sandero, dar evident mult mai mare.

Ruloul de deasupra portbagajului are si o zona rigida, cu o scobitura ce ar permite depozitarea unei umbrele. Stranse.
                  Attached Files

Comment

• pai normal ca a fost lume putina ca nu s-a stiut. multmim pentru poze.

Comment

• Astept operatiunea Porti deschise ppentru a putea sa il testez.

Comment

• Pai daca vrei o garda la sol mai mare decat la Logan cred ca trebuie sa te reorientezi catre alta categorie gen Duster
                        sigpic

Comment

• A fost putina lume din partea presei, fiind lansarea de presa. Porti deschise am inteles ca ar incepe de azi, dar o pun pe seama declaratiilor entuziaste ale unui francez cu microfonul in mana si care nu poate sa cante...

Cred ca au gresit putin cei de la Dacia ( marketing-ul sau cine a gandit spectacolul) ideea a fost de semi-concert sustinut de Horia Brenciu, cu "presa" pe post de spectatori, o mica sala de teatru fiind improvizata in spatele scenei TNB. Atat doar ca Brenciu voiaa reactii gen concert, oameni care sa cante cu el...Repet, doar putin cred ca au gresit, in rest a fost ok, sunet, bun, chiar aveau 2 ! monitoare cu textul de prezentare, in caz ca ar fi uitat ce are de spus sau cantat ( un soi de prompter )

Pentru o lansare de presa a fost lumina foate slaba ( de teatru) in partea de concert, ceea ce inseamana ca realizarea unor fotografii bune a fost dificila, dar odata adusa masina ( a iesit tot standul din podea) a fost ok.

Poze am destule- multe detalii de dedesubt- o sa postez pe rand.
                          Attached Files

Comment

• Ma asteptam ca garda la sol sa fie cel putin egala cu cea de la LOGAN -155 MM, ca sa nu zic SANDERO - 163 MM.
                            Mi se pare cam mica 142 MM

Ar fi bine daca ar lansa si o versiune STEPWAY cu garda la sol mai mare 180 - 190 MM
                            Last edited by angelblack; 29 May 2013, 09:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pe unde a fost spoita cu negru era deja ruginita?

Comment

• In Germania exista si varianta Prestige care are toate optionalele incluse.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google