Mcv 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi de info, de aceea am intrebat fiindca la noi in tg.mures am auzit de pe la diferite persoane de o "tax a de pregatire" spalat, degresat, ceva in gen si e vreo 200 ron

Comment

• wyk, n-ai inteles ce-am vrut sa spun, cei 150lei care se platesc pe nr. rosii includ si costul rovinietei pe o luna d-aia cei care detin nr. rosii nu platesc separat rovinieta iar RCA-ul nu esti obligat sa-l faci la dealer.

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
        wyk, n-ai inteles ce-am vrut sa spun, cei 150lei care se platesc pe nr. rosii includ si costul rovinietei pe o luna d-aia cei care detin nr. rosii nu platesc separat rovinieta iar RCA-ul nu esti obligat sa-l faci la dealer.
        rca face unde vrea, sa aiba hartia la ridicare, dar in autorizatia provizorie de circulatie nu-i scrie nimic de rovinieta si nu cred ca e inclus asa ceva.
        pe numere provizorii .. de ex cei ce vin cu ele din extern achita o taxa ce include rovinieta? nr rosii se pot prelungi 3 luni max.
        asa stiu... fara cost pt rovinieta.

Comment

• Art. 3 Ordonanta 15/2002 OG rovinieta privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România

Si cu asta incheiem discutia despre rovinieta, despre care puteti discuta in topicul dedicat.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• [QUOTE=vladovici;1513660]
            Originally posted by Cromatic View Post
            Nici-o masina nu pleaca de la dealer cu nr. detinute anterior de proprietar, e ilegal ceea ce vrei sa faci tu.
            B
            Gresit asta cu ilegalitatea, fiindca am vb. cu dealerul care a zis ca se poate: vine cartea> rar> finante>politie inmatriculari si gata.
            altfel de cheltuieli m-am gandit eu gen:pregatire auto, suporti nr, si ce stiu eu ce altceva le mai trece prin cap sa imi mai ia din bani
            Pai deci ... tinand cont de faptul ca de la momentul in care iti ajunge masina la dealer si pana iti vine cartea masinii poate sa dureze si o luna - atat a durat la mine - sa intelegem ca nu ridici masina in perioada asta? ... ca fara numere rosii in perioada asta nu poti circula - numere definitive le pui pe masina doar dupa ca sunt trecute in carte ...
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

Comment

• Cam da, doar ca dealerul a spus ca dureaza max 1 saptamana pana vine CIV

Comment

• Originally posted by vladovici View Post
                Cam da, doar ca dealerul a spus ca dureaza max 1 saptamana pana vine CIV
                Ups, atenţie cu CIV-ul! E cel mai bun timp de până acum dat de un dealer! La mine a durat aproximativ 1 lună, 3 zile am stat cu maşina pe tuşă, pentru că i-au expirat numerele roşii (a durat 28 de zile, dar am prins o sărbătoare şi cei de la Pol nu lucrau, meah!)! Iar altor doi vecini le-a venit mai devreme 21 şi respectiv 22 de zile!

În toate cele 3 cazuri, dealerul a promis un maxim de 10-12 zile! Vorbesc de Galaţi, şi de asemenei de maşini cumpărate în iulie şi august!

Stimă

Comment

• Mai, ce sa zic, eu sper sa se tina de cuvant, cand mi-a venit berlina, exact la 10 zile mi-a venit si cartea. Asa ca am sperante !!!

Comment

• In mod normal cand pleci de la dealer pleci cu autorizatia de numere provizorii cu numere rosii pe masina.
                    Indicat ar fi sa faci si asigurarea RCA la dealer iar daca bugetul iti permite si CASCO.
                    Cat timp ai numere rosii nu ai nevoie de rovinieta.
                    Nu stiu cum ai putea pleca cu vechile numere din reprezentanta atata timp cat pentru inmatricularea definitiva ai de parcurs urmatoarele etape

Comment

• Poate cu o singura conditie o lasa acolo pana are talonul de la politie.
                      Si dureaza chiar daca ai ci-ul , la mine a durat 2 zile pana am primit suma da plata pentru prima inmatriculare.
                      Au fost cazuri cand sa stat si mai mult.
                      sigpic

Comment

• Pai asta intentionez, sa o las la dealer pana rezolv tot. Nu mai dau bani pe nr. rosii, asig de o luna etc.

Comment

• Scutesti doar 150 lei in felul asta - numerele rosii.
                          Asigurarea o poti face pe 6 luni sau pe 1 an de zile din prima zi.
                          Sa nu iti ceara ei taxa in plus pentru faptul ca o ti la ei, dupa ce ai achitat factura.
                          Last edited by angelblack; 23 September 2013, 18:45.

Comment

• Singurele costuri suplimentare sunt cele aferente nr rosii - vre-o suta si umpic de lei ... asigurarea ti-o poti face direct pe un an sau pe sase luni - deci o folosesti si dupa ce obtii nr definitive pentru ca seria de sasiu ramane aceeasi, iar rovigneta o platesti abia de cand ai nr definitive in talon - acum depinde de cat de reprede ai nevoie de masina.
                            Calculul este simplu ... merita o economie de 100 (si ceva) de lei pentru o luna de stat pe bara - fara masina ???
                            raspunsul este unul subiectiv - fiecare stie cel mai bine cata nevoie are de masina
                            Merci

si totusi ... haide-ti va rog sa revenim la subiect - MCV 203 - si eventual sa mutam discutia aceasta in topicul dedicat despre comenzi si termene de livrare etc
                            sigpic
                            This is My Ride!
                            !Visit and enjoy!

Comment

• Cine are MCV nou pe aici, si are si senzori de parcare, poate imi spune pe unde intra cablurile in portbagaj la UC. Eventual ceva poze...

Multumesc.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google