Mcv 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca pun gume Run Flat, mai creste pretul masinii cu 1000 de euro.
    Inca un punct pozitiv in evolutia Dacia.

Comment

• Bmw se pare ca este o exceptie ,Audi si Mercedes au kit de reparatie si anvelope normale .
      Pentru anvelope speciale trebuie comanda speciala.
      sigpic

Comment

• Si Dacia pana mai acum o luna baga anvelope normale la roata de rezerve. Au inebunit. Macar din aia mititica, pișpirica trebuia.

Comment

• Probabil ca are kit de reparatie pentru ca unde trebuia sa fie rezerva e butelia de gaz. Eu cand am luat mcv-ul in 2008 mi-au dat rezerva aruncata in portbagaj.

Comment

• Originally posted by cell1 View Post
            Va multumesc mult pentru urari. Sper sa dea Domnul sa fie fara evenimente neplacute.
            Am iesit cu ea putin. Pentru oras este ok. Demaraj bun dar se schimba ivitezele in scurt. La 60km/h cere a 5-a (adica se aprinde becul acela de schimbare viteza). Demaraj greu dupa 60 in sus. Greu pentru depasiri daca se merge cu ea intre 2500-3000ture/m. Nu-i dau mai mult de 3000 pana nu se lasa putin motorul.
            Pentru ceea ce am vrut eu este super ok. Spatioasa, porbagaj mare, aerul conditionat merge beton, ... . Presupun ca isi mai da drumu motorul dupa ce se rodeaza putin. Dupa ce se duce rezervorul asta de gaz voi face si un consum. Ideea este ca nu are cosumul la calculatorul de bord si trebuie sa-l fac de la plin la plin.

Ce m-a mai surpris, a fost faptul ca nu mi-a dat roata de rezerva, ci un kit de reparatie care contine un spray si un compresor de bricheta. Ideea este ca nu ma ajuta daca se taie cauciucul.

Cine vrea putere si sa alerge ii propun motorina la 90CP ceea ce nu este cazul meu. Eu sunt fan GPL, adica fara liniute si economic.
            Dacia GPL nu are roata de rezerva, doar kit de pana.

Comment

• Eu am zis ca Audi si Mercedes are kit nu are roata de rezerva si nu este echipata cu anvelope run flat.
              Pai in locul roti este butelia de gas.
              Probabil pe langa ea au pus si kitul de pana ca sa lase portbagajul liber.
              Te dotezi cu o roata de rezerva si cand pleci la drumetii o arunci in spate si gata.
              sigpic

Comment

• Kitul de reparatie incape intr-un compartiment separat in spatele buteliei. Acolo intra si trusa medicala cu restul ce este necesar. In portbagaj am bagat o tava de logan normal si intra la fix. Am constatat ca suprafata este aproximativ la fel ca la loganul normal, poate mai lunga cu 2cm. Ideea este ca-i mai inalt inalt.

Comment

• S-o stapanesti sanatos!
                  "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Kitul de reparatie incape intr-un compartiment separat in spatele buteliei. Acolo intra si trusa medicala cu restul ce este necesar. In portbagaj am bagat o tava de logan normal si intra la fix. Am constatat ca suprafata este aproximativ la fel ca la loganul normal, poate mai lunga cu 2cm. Ideea este ca-i mai inalt inalt.
                    Practi e un Loga Break.
                    Sa te bucuri de ea.
                    In locul vechiului MCV ar fi Lodgy.
                    sigpic

Comment

• sal

Originally posted by cell1 View Post
                      Mi-a venit MCV-ul. Arata super. Motorizarea este de 1.2 pe GPL dar trage ok.
                      Merita masina 100%.
                      ce varianta de echipare si cati bani te-a costat ?

Comment

• Citeste in urma inainte sa intrebi degeaba

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                          In locul vechiului MCV ar fi Lodgy.
                          No way Jose. In locul vechiului MCV este Logan break.
                          Lodgy e monovolum. MCVul era SW, chiar daca avea 7 locuri.

Comment

• Am vazut ca erati suparati de faptul ca are un singur bec pentru dat in spate. La acesta i-au pus becuri pe ambele parti. Lumineaza destul de bine cand dai inapoi pe intuneric.

Comment

• cell cum ai luat reducere de 500 de euro? care e mecanismul?
                              Keep walking...

Comment

Am vazut ca erati suparati de faptul ca are un singur bec pentru dat in spate. La acesta i-au pus becuri pe ambele parti. Lumineaza destul de bine cand dai inapoi pe intuneric.
                                Si pe berlina sunt tot doua becuri. Are doar un bec de ceata pe spate.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                                sigpic
                                This is My Ride!
                                !Visit and enjoy!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google