If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Este folositor, nu neg. L-am avut o data reparat de un fost coleg de forum care se ocupa cu asa ceva, insa a tinut cam 1 an. Dupa care, m-am obisnuit asa.
Nici nu stiu daca se mai gaseste kitul OEM ptr. log1 ph1 de cumparat.
Nu știu să îți răspund, dar din prima poză atașată deduc că este pt modelele după 03.01.17 ( sau atunci a fost redactate instrucțiunile de montaj ), te uiți în josul paginii pe mijloc.
Pentru mașina mea din 2014 au zis cei de la Deva de la reprezentanta că noua cotiera merge doar la noul model de scaun. Cică dacă vreau noul model de cotiera mi-ar trebui și scaunul de pe facelift
Ha ha ha
Sâmbătă sau duminică o să încerc să montez cotiera și încălzirea în scaune ( dacă am timp), o să fac poze și ceva măsurători pe care o să le urc aici.
Nu pot sa spun cât durează montarea cotierei fiindcă eu am montat și încălzirea în scaune cu aceasta ocazie, bătăi de cap sunt la demontarea tapiseriei daca nu aveți sculele necesare. La prinderea tapiseriei am folosit " soricei" fiindcă inelele de metal sunt foarte greu de prins, am folosit undeva la 24-25 de soricei pt TOT SCAUNUL ( includ și șezutul). După decupajul tapiseriei pt cotieră , am folosit o țigară să ard de jur împrejur pt a evita destrămarea acesteia.
Ce am observat la scheletul metalic și cred că merge pus este reglaj lombar.
Șuruburile care fixează armatura de scheletul scaunului necesita un imbus pe care nu l-am avut și am folosit o ureche de la cheia de 22.
Distanta pana la schimbator cum este?
Poti schimba vitezele, stand cu cotul pe cotiera?
Partea de sus nu se culiseaza inainte, nu?
Pune, te rog o poza cu cotiera si cu cutia de viteza. De fapt, fa o poza de ansamblu ca si cand te-ai urca in masina ca sa ne dam seama de pozitionarea cotierei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment