Poate din aia universala care se prinde pe tunelul median. Era și la norauto dar calitatea lasă de dorit
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Poate are cineva idee cum pot sa demontez partea textila, am fost la doi tapiteri auto, zapacit o eu dar nimic. Doar sa o rup si dupa sa o lipesc cu silicon, dar nu imi vine.
[emoji119]Last edited by 77sky; 20 June 2018, 18:32.
Comment
-
gaurile alea dau de inteles ca ar fi niste "doua ceva" de blocare. si ar putea fi si culisanta. deci bagi "doua chestii" (simultan) intr-alea si incerci ori sa impingi inspre spate ori sa ridici. vezi si daca nu ai vreun surub pe sub clipsu` ala care "incuie" cotiera si/sau spre partea din spate a capacului; ar trebui sa le desurubezi inainte de-a efectua manevra de "impingere/desprindere".Last edited by devreg; 20 June 2018, 21:16.
Comment
-
Absolut nici un surub, incercat impingere fata spate.Attached FilesLast edited by 77sky; 21 June 2018, 07:22.
Comment
-
te-ai uitat si sub "bulbucii" aia din stinga si din dreapta "zavorului"? sint doar tampoane sau au ceva (suruburi) pe sub ele?
daca nu merge si nu merge... incearca din articulatie. cumva a fost pusa, deci tre` sa poate fi scoasa - adica scoti toata partea rigida, cea cu suportul de pix, nu doar capacul textil.
Comment
-
dl_dr25: haha! neah... nu te-arunca in halu` asta.
du-te-n service, la tinichigerie-echipari, zi-le ce vrei sa faci (sau nu). dai aluia care face si desface 10-20 de lei, nici macar nu tre` sa o bage in hala, nici sa mearga la sef si sa ceara sa o factureze ca pe o lucrare anume.
zi-le ca ti se pare ca iti scirtiie ceva in ansamblul ala de "capac" si sa o demonteze.
clipsata este!
macar sa o rupa ei!
Comment
-
E nevoie de un "card" mai subtire, se introduce pe partea dreapta sau stanga unde se simt (sau se aud ) vibratiile in trepte la impingere sau retragere, acolo este o lamela care trebuie sa treaca peste "card" si sa nu se opreasca in locul care limiteaza miscarea.
Se retrage cotiera si daca pozitia cardului este convenabila se impinge inainte cotiera.
Cu rabdare sa nu rupeti lamela (care poate fi din metal dar mai rau din plastic - se rupe usor)
aici e sursa
Comment
-
Mi-am montat si eu cotiera la reprezentanta. Scheletul ei este metalic, vine prinsa in tunelul median. Acel spatiu pentru pahar dispare. Sincer nu prea imi place. Plasticul acela e oribil!Last edited by 77sky; 26 June 2018, 20:58.
Comment
Comment